+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

18.09.2025
У СВІТІ СУЧАСНОГО ВИРОБНИЦТВА: ПРАКТИЧНІ УРОКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВЧитати повністю

У СВІТІ СУЧАСНОГО ВИРОБНИЦТВА: ПРАКТИЧНІ УРОКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Студенти спеціальності G13 Харчові технології першого рівня вищої освіти в рамках вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продукції галузі» отримують знання на реальних виробництвах. Сьогодні харчові технології — це не лише виробництво продуктів, а й поєднання науки, інновацій та відповідальності перед споживачем. Виробництво «Галя Балувана» демонструє, як можна реалізовувати технологічні процеси з дотриманням принципів екологічності, безпеки та якості.

Читати повністю

17.09.2025
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ «СИСТЕМА НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЇЇ РОЛЬ У НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ»Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ «СИСТЕМА НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЇЇ РОЛЬ У НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ»

02 вересня 2025 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри харчових технологій Олени ВАСИЛИШИНОЇ для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо професійної програми «Харчові технології» із дисципліни «Методика дослідної справи в консервуванні» на тему «Система науково-технічної інформації та її роль у наукових дослідженнях».

Читати повністю

11.09.2025
ПЕРШОКУРСНИКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» НА ОЗНАЙОМЧІЙ ЕКСКУРСІЇ ТЕРИТОРІЄЮ УНІВЕРСИТЕТУ ТА УМАНСЬКОЇ МЕТЕОСТАНЦІЇЧитати повністю

ПЕРШОКУРСНИКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» НА ОЗНАЙОМЧІЙ ЕКСКУРСІЇ ТЕРИТОРІЄЮ УНІВЕРСИТЕТУ ТА УМАНСЬКОЇ МЕТЕОСТАНЦІЇ

У перші тижні навчання студенти перших курсів ознайомлюються з життям університету. Проведення ознайомчих екскурсій є невід’ємною складовою адаптації першокурсників до університетського середовища та сприяє формуванню належного уявлення про структуру і діяльність Уманського національного університету.

Читати повністю

01.09.2025
УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON APPLIED SCIENCES»Читати повністю

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON APPLIED SCIENCES»

4−5 серпня 2025 року доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у V Міжнародному конгресі прикладних наук «International Paris congress on applied sciences», який проходив у Франції. Організував конгрес IKSAD institute.

Читати повністю

29.08.2025
ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯЧитати повністю

ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ

25 серпня на кафедрі харчових технологій відбувся захист звітів про проходження виробничої (дослідницької) практики здобувачів 11 м-тх групи освітньої програми «Технології харчування» та 11 м-тз групи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів» спеціальності G13 Харчові технології.

Читати повністю

28.08.2025
УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ КОМІТЕТІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇЧитати повністю

УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ КОМІТЕТІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Професор кафедри харчових технологій Ірина ЗАМОРСЬКА увійшла до складу наукового комітету та взяла участь у щорічній Міжнародній конференції з харчової науки та харчування (Annual International Conference on Food Science and Nutrition), що відбулася 21–22 серпня 2025 року в Оксфорді (Велика Британія).

Читати повністю