ДЕГУСТАЦІЯ НАУКОВИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА І КЕКСІВ З ПОКРАЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
На кафедрі харчових технологій відбулася дегустація наукових зразків хліба та кексів, розроблених у межах досліджень з удосконалення рецептур та підвищення функціональних властивостей харчових виробів.
З метою поглиблення практичних знань і ознайомлення з сучасними методами контролю якості харчових продуктів студенти спеціальності «Харчові технології» у рамках вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продукції галузі» здійснили пізнавальну екскурсію до лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи.
СМАК, ЩО ПОЧИНАЄТЬСЯ З СИРОВИНИ: ЕКСПЕРТИЗА НАПОЇВ У ДІЇ
Науково-практичне заняття з оцінки якості сировини та технологій виробництва безалкогольних напоїв провели здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства».
На кафедру харчових технологій Уманського національного університету завітав стейкхолдер освітньої програми «Харчові технології», директор департаменту елеваторного господарства ТОВ «ТАС АГРО» Ярослав СТРАТУЦА
Нещодавно на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулась лекція для студентів 21 м-тх групи спеціальності G13 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» з дисципліни «Основи роботи сомельє» на тему: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту».
РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР
З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.