+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

16.05.2025
ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА НА ЕЛЕВАТОРІ М. УМАНЬ ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ АГРОТЕКС»Читати повністю

ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА НА ЕЛЕВАТОРІ М. УМАНЬ ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ АГРОТЕКС»

14 травня відбулося практичне заняття в умовах виробництва на елеваторі м. Умань ТОВ «Дистрибуційна компанія Агротекс».

Читати повністю

06.05.2025
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Уманський національний університет на запрошення професора Ірини ЗАМОРСЬКОЇ відвідала представниця мережі закладів харчування Бістро Борщ | Умань та Ресторан «Kavkazskiy Dvir» Юлія ВДОВИЧЕНКО

Читати повністю

01.05.2025
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»Читати повністю

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

За результатами ІІ етапу студентка 31-т групи інженерно-технологічного факультету Уманського НУ – Світлана Клименко виборола дипломи ІІІ ступеня. Науковий керівник – доцент Костецька К.В.

Читати повністю

30.04.2025
ПРОФЕСІЙНИЙ ДІАЛОГ: ЕКСКУРСІЯ НА ПІДПРИЄМСТВО  АТ «ВІТАМІНИ»Читати повністю

ПРОФЕСІЙНИЙ ДІАЛОГ: ЕКСКУРСІЯ НА ПІДПРИЄМСТВО АТ «ВІТАМІНИ»

За ініціативи старшого викладача кафедри харчових технологій Ольги ДРОЗД спільно з гарантом ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» Яною ЄВЧУК здобувачі ІІ курсу у рамках дисципліни «Харчова хімія» мали унікальну можливість відвідати діючі виробничі потужності підприємства АТ "Вітаміни"

Читати повністю

28.04.2025
КЛЮЧОВІ ПРОБЛЕМИ ТА ВИКЛИКИ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІЧитати повністю

КЛЮЧОВІ ПРОБЛЕМИ ТА ВИКЛИКИ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ

Для здобувачів вищої освіти інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету, відбулася гостьова лекція на тему «Академічна доброчесність: проблеми реалізації та відповідальність». Основна мета проведення лекції – ознайомлення здобувачів вищої освіти з етичними принципами та визначеними на законодавчому рівні правилами, якими повинні керуватися учасники освітнього процесу під час навчання та впровадження наукової діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досягнень.

Читати повністю

24.04.2025
СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 24.04.2025 відбулося секційне засідання зі спеціальності Харчові технології, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, а також викладачі кафедри.

Читати повністю