+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

19.11.2025
ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВЧитати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ

Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.

Читати повністю

14.11.2025
ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.

Читати повністю

10.11.2025
ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВЧитати повністю

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

20 жовтня 2025 року на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.

Читати повністю

05.11.2025
СТУДЕНТИ ВІДКРИЛИ ТАЄМНИЦІ УМАНСЬКИХ ПІДЗЕМЕЛЬЧитати повністю

СТУДЕНТИ ВІДКРИЛИ ТАЄМНИЦІ УМАНСЬКИХ ПІДЗЕМЕЛЬ

Студенти спеціальності G13 «Харчові технології» та куратор академічної групи здійснили захопливу екскурсію до підземель міста Умань — одного з найтаємничіших історичних місць регіону. Підземні ходи, яким понад 250 років, ведуть до колишнього Василіанського монастиря, що пережив численні історичні події — від часів Коліївщини до періоду національного відродження.

Читати повністю

27.10.2025
ДЕГУСТАЦІЯ НАУКОВИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА І КЕКСІВ З ПОКРАЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ Читати повністю

ДЕГУСТАЦІЯ НАУКОВИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА І КЕКСІВ З ПОКРАЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ

На кафедрі харчових технологій відбулася дегустація наукових зразків хліба та кексів, розроблених у межах досліджень з удосконалення рецептур та підвищення функціональних властивостей харчових виробів.

Читати повністю