ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ
Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.
ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
20 жовтня 2025 року на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.
Студенти спеціальності G13 «Харчові технології» та куратор академічної групи здійснили захопливу екскурсію до підземель міста Умань — одного з найтаємничіших історичних місць регіону. Підземні ходи, яким понад 250 років, ведуть до колишнього Василіанського монастиря, що пережив численні історичні події — від часів Коліївщини до періоду національного відродження.
ДЕГУСТАЦІЯ НАУКОВИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА І КЕКСІВ З ПОКРАЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
На кафедрі харчових технологій відбулася дегустація наукових зразків хліба та кексів, розроблених у межах досліджень з удосконалення рецептур та підвищення функціональних властивостей харчових виробів.