Читати повністюУ ПАМ’ЯТІ НАЗАВЖДИ: СЕРГІЙ СТЕПАНОВИЧ МИРОНЮК
Колектив кафедри харчових технологій з глибоким сумом повідомляє про смерть Миронюка Сергія Степановича і висловлює співчуття рідним і близьким.
Читати повністюКолектив кафедри харчових технологій з глибоким сумом повідомляє про смерть Миронюка Сергія Степановича і висловлює співчуття рідним і близьким.
Читати повністюНа кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулися курси підвищення кваліфікації для фахівців компанії ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП».
Читати повністюЛипень місяць асоціюється із серединою літа та закінченням навчального семестру для здобувачів ступеня доктора філософії які представили свої звіти за другий семестр 2024-2025 навчального року.
Читати повністюУ рамках професійно-практичної підготовки здобувачі І курсу спеціальності «Харчові технології» здійснили навчальну екскурсію до сучасного закладу харчування «Zastava», що зарекомендував себе як приклад якісного сервісу, інноваційних підходів до приготування страв та дотримання високих стандартів харчової безпеки.
Читати повністю27 червня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій взяли участь у онлайн-семінарі від Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти та Полтавського ДАУ: «Якість та безпечність харчових продуктів, основні вимоги до операторів ринку». Захід зібрав понад 160 осіб, серед яких представники провідних харчових підприємств, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти, студенти.
Читати повністюДелегація Уманського національного університету здійснила офіційний візит до Одеського національного технологічного університету. Метою візиту стало встановлення партнерських зв’язків, обмін досвідом у галузях харчових технологій, аграрних наук і продовольства та започаткування нових форм академічної взаємодії.