СПІВПРАЦЯ БІЗНЕСУ ТА ОСВІТИ – ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ ПІДГОТОВКИ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНОГО МОЛОДОГО ФАХІВЦЯ
На запрошення гаранта ОПП «Харчові технології», координатора дуальної форми здобуття освіти в Уманському НУС доцента Яни ЄВЧУК, кафедру харчових технологій відвідали представники ПрАТ «МХП» – фахівчиня з професійного навчання Марина ШЕПТИЦЬКА та наставниця дуальної освіти, фахівчиня з навчання, оцінки та розвитку персоналу ТОВ «Вінницька птахофабрика» Анжела ЯКИМЧУК.
ТЕСТ-ДРАЙВ АГРОКАР’ЄРИ ПРОЙШЛИ ЗДОБУВАЧІ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВЗЯВШИ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ MHP AGRI FUTURE 2024
Впродовж 23-26 червня 2024 року здобувачі спеціальності 181– Харчові технології ОР «Бакалавр» інженерно-технічного факультету, стали учасниками заходу MHP AGRI FUTURE 2024 та успішно пройшли тест-драйв агрокар’єри в МХП.
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗАХОДИ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Кафедра харчових технологій гостинно відкрила двері для здобувачів освіти і викладачів спеціальностей Харчові технології та Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва Іллінецького аграрного фахового коледжу.
ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»
24 червня – знаковий день для здобувачів денної форми навчання початкового
(короткий цикл) рівня вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології (групи 21
мбт), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті,
випробування – склали випускний комплексний екзамен.
ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ
Відбулася підсумкова атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт (дипломних проєктів) відбувся 11 та 17–19 червня 2024 р.
ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ НА ЕЛЕВАТОРНОМУ КОМПЛЕКСІ ТОВ «УМАНСЬКА ЗЕРНОВА КОМПАНІЯ»
22 травня відбулися практичні заняття на елеваторному комплексі ТОВ «Уманська зернова компанія». Заняття пройшли в рамках вивчення дисциплін «Технологія сушіння зерна», «Технологічне обладнання галузі». Учасниками заходу стали здобувачів вищої освіти ОР «Бакалавр» 31-т групи, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології». Практичні заняття провели доценти кафедри харчових технології Олена ЄРЕМЕЄВА та Валерія ЖЕЛЄЗНА.