+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

25.04.2024
СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технологіїЧитати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технології

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського)

Читати повністю

09.04.2024
СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»

Студенти спеціальності «Харчові технології» прийняли участь в проєкті «Ігри Заводів 7.0», який проходив з 26 березня по 3 квітня. Студенти мали можливість прослухати вебінари, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділяться внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості та поспілкуватися з спікерами з різник компаній.

Читати повністю

08.04.2024
ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇЧитати повністю

ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇ

На запрошення "Укрвинпром" та Університету Бордо 05.04.2024 року викладачі, аспіранти та студенти Уманського НУС долучилися у якості слухачів до першої лекції на тему "Основні тенденції споживання вина у світі" із серії освітніх заходів в галузі виноградарства і виноробства! Великий пошук знань і розуміння, чому саме ми вибираємо вино, про еволюцію його споживання та сучасні тенденції – це лише кілька тем, які розглядалися під час заходу.

Читати повністю

03.04.2024
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЕКСПЕРТА НАЗЯВОЧитати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЕКСПЕРТА НАЗЯВО

28–29 березня 2024 року кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва Яна ЄВЧУК взяла участь у дводенному он-лайн тренінгу для експертів Національного агента із забезпечення якості вищої освіти та отримала сертифікат про підвищення кваліфікації експерта НАЗЯВО.

Читати повністю

28.03.2024
МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯЧитати повністю

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ

Викладач кафедри харчових технологій Ольга ДРОЗД долучилася до проєкту «Організація та управління бізнесом в садівництві» як інструктор з «Ефективних технологій зберігання плодів, ягід і винограду» та отримала відповідний сертифікат.

Читати повністю

27.03.2024
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИЧитати повністю

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ

Щорічно 22 березня людство відзначає Всесвітній день води, запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. У цей день у всьому світі проходять заходи присвячені важливості збереження та дбайливому ставленню до водних ресурсів. Не залишились осторонь і студенти ОП «Харчові технології», котрі запропонували провести круглий стіл в межах вивчення дисципліни «Технологія води і водопідготовки в галузі».

Читати повністю