+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

20.12.2022
ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ  "МАГІСТР З ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ" !!!Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ "МАГІСТР З ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ" !!!

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ОПП Технології харчування).

Читати повністю

15.12.2022
Industry Graduate Program - програма «Працюй і Навчайся» для випускників ВНЗЧитати повністю

Industry Graduate Program - програма «Працюй і Навчайся» для випускників ВНЗ

Industry Graduate Program – програма «Працюй і Навчайся» для випускників ВНЗ (бажано Технології зберігання і переробки зерна та Харчові технології та інженерія) для амбітних молодих випускників/фахівців, які прагнуть розпочати кар'єру в міжнародній агрокомпанії (експорт та зберігання зерна).

Читати повністю

12.12.2022
ВІТАЄМО З ПРИСУДЖЕННЯ СТУПЕНЯ МАГІСТРА З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ "МАГІСТР З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ" Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСУДЖЕННЯ СТУПЕНЯ МАГІСТРА З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ "МАГІСТР З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ"

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ОПП Харчові технології).

Читати повністю

05.12.2022
ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ  З ГАРАНТОМ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИЧитати повністю

ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ГАРАНТОМ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

На інженерно-технологічному факультеті УНУС відбулися зустрічі здобувачів початкового рівня вищої освіти (ОС молодший бакалавр) спеціальності 181 «Харчові технології» з гарантом освітньої програми Харчові технології, к. с.-г. н., доцентом кафедри харчових технологій Катериною КОСТЕЦЬКОЮ.

Читати повністю

02.12.2022
ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА, 2022/2023 н. р.Читати повністю

ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА, 2022/2023 н. р.

В листопаді 2022 р. на кафедрі харчових технологій відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології".

Читати повністю