ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ ЖЕЛЮЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ ЯГІД
У рамках вивчення дисципліни «Технологія зберігання і переробки плодоовочевої продукції» на кафедрі харчових технологій студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин вчилися визначати придатність ягід для одержання желейних продуктів переробки.
ТЕХНОЛОГІЇ ТА СТАНДАРТИ МХП: ЕКСКУРСІЯ В РЕАЛЬНИХ УМОВАХ
У межах ознайомчої поїздки для здобувачів вищої освіти спеціальностей G13 «Харчові технології» та H7 «Агроінженерія» та науково-педагогічних працівників інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету, відбулася екскурсія на один із найсучасніших заводів України – філії Внутрішньогосподарський комплекс з виробництва кормів (ВКВК) ТОВ «Вінницька птахофабрика».
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
Уманський національний університет на запрошення професора Ірини ЗАМОРСЬКОЇ відвідала представниця мережі закладів харчування Бістро Борщ | Умань та Ресторан «Kavkazskiy Dvir» Юлія ВДОВИЧЕНКО
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
За результатами ІІ етапу студентка 31-т групи інженерно-технологічного факультету Уманського НУ – Світлана Клименко виборола дипломи ІІІ ступеня. Науковий керівник – доцент Костецька К.В.
ПРОФЕСІЙНИЙ ДІАЛОГ: ЕКСКУРСІЯ НА ПІДПРИЄМСТВО АТ «ВІТАМІНИ»
За ініціативи старшого викладача кафедри харчових технологій Ольги ДРОЗД спільно з гарантом ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» Яною ЄВЧУК здобувачі ІІ курсу у рамках дисципліни «Харчова хімія» мали унікальну можливість відвідати діючі виробничі потужності підприємства АТ "Вітаміни"