ГМО – ПЕРСПЕКТИВНЕ ДОСЯГНЕННЯ НАУКИ ЧИ ПОТЕНЦІЙНА НЕБЕЗПЕКА?
Сьогодні увага приділяється необхідності удосконалення існуючих і розробці нових методів виявлення генетично модифікованих продуктів у натуральних харчових продуктах. На лабораторних заняттях дисципліни "Контроль якості та безпеки продукції галузі" студенти 41-т та 21 к-тз груп проводять визначення ГМО в сільськогосподарській сировині та харчових продуктах. Існуючі методи аналізу з використанням полімерно-ланцюгової реакції дозволяють проводити якісну оцінку генетично-модифікованих організмів у харчових продуктах.
Заняття в умовах виробництва (тваринницький комплекс фірми "Ерідон")
Здобувачі освітніх програм спеціальності Харчові технології (ОР молодший бакалавр, бакалавр, магістр) провели заняття в умовах інноваційного тваринницького комплексу.
ІV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» у заочній формі
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IV Всеукраїнської науково-практичної конференції
«Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», яка відбудеться
20 жовтня 2023 року в Уманському національному університеті садівництва