+38 (04744) 3-43-82
Меню

Структура кафедри

Перший заступник Гаранти освітніх програм Керівник наукового гуртка  Відповідальний із наукової роботи Відповідальний із комерціалізації, інтелектуальної власності та трансферу технологій Відповідальний із проведення профорієнтаційної роботи Відповідальний із практичної підготовки та взаємозв'язків із виробництвом Студентське самоврядування  Інформаційний центр
↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑
↓ ↑
↓ ↑
↓ ↑ ↓ ↑
  • Перший заступник
 
  • Гаранти освітніх програм
        ↓ ↑ ↓ ↑
  • Відповідальний із роботи зі здобувачами, керівник наукового гуртка 
    ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑   ↓ ↑
  • Відповідальний із наукової роботи
    ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑
  • Відповідальний із комерціалізації, інтелектуальної власності та трансферу технологій
    ↓ ↑ ↓ ↑  
  • Відповідальний із проведення профорієнтаційної роботи
    ↓ ↑  
  • Відповідальний із практичної підготовки та взаємозв'язків із виробництвом
     
  • Студентське самоврядування 
      ↓ ↑

Примітка: ↓ ↑ - тип взаємозв'язку. Взаємозвязок може бути як односторонім (↓ або ↑), так і взаємооберненим (↓ ↑).

 

Останні новини

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

6 листопада доцентом кафедри харчових технологій Оленою ЄРЕМЕЄВОЮ проведено лабораторне заняття з дисципліни «Фізико-хімічні основи харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Читати повністю

ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів вищої освіти ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» проведено лабораторне заняття на тему: «Контроль якості хлібобулочних виробів».

Читати повністю

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВЧитати повністю

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

21 жовтня 2024 року на базі Уманського національного університету садівництва кафедри харчових технологій відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».

Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»

Доцент кафедри харчових технологій Яна ЄВЧУК взяла участь у семінарі «Дуальна аграрна освіта: досягнення та виклики в процесі євроінтеграції», організатором якого став Науково-методичний центр ВФПО в партнерстві з Сумським національним аграрним університетом.

Читати повністю

Всі новини