+38 (04744) 3-43-82
Меню

Структура кафедри

Перший заступник Гаранти освітніх програм Керівник наукового гуртка  Відповідальний із наукової роботи Відповідальний із комерціалізації, інтелектуальної власності та трансферу технологій Відповідальний із проведення профорієнтаційної роботи Відповідальний із практичної підготовки та взаємозв'язків із виробництвом Студентське самоврядування  Інформаційний центр
↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑
↓ ↑
↓ ↑
↓ ↑ ↓ ↑
  • Перший заступник
 
  • Гаранти освітніх програм
        ↓ ↑ ↓ ↑
  • Відповідальний із роботи зі здобувачами, керівник наукового гуртка 
    ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑   ↓ ↑
  • Відповідальний із наукової роботи
    ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑
  • Відповідальний із комерціалізації, інтелектуальної власності та трансферу технологій
    ↓ ↑ ↓ ↑  
  • Відповідальний із проведення профорієнтаційної роботи
    ↓ ↑  
  • Відповідальний із практичної підготовки та взаємозв'язків із виробництвом
     
  • Студентське самоврядування 
      ↓ ↑

Примітка: ↓ ↑ - тип взаємозв'язку. Взаємозвязок може бути як односторонім (↓ або ↑), так і взаємооберненим (↓ ↑).

 

Останні новини

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON APPLIED SCIENCES»Читати повністю

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON APPLIED SCIENCES»

4−5 серпня 2025 року доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у V Міжнародному конгресі прикладних наук «International Paris congress on applied sciences», який проходив у Франції. Організував конгрес IKSAD institute.

Читати повністю

ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯЧитати повністю

ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ

25 серпня на кафедрі харчових технологій відбувся захист звітів про проходження виробничої (дослідницької) практики здобувачів 11 м-тх групи освітньої програми «Технології харчування» та 11 м-тз групи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів» спеціальності G13 Харчові технології.

Читати повністю

УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ КОМІТЕТІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇЧитати повністю

УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ КОМІТЕТІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Професор кафедри харчових технологій Ірина ЗАМОРСЬКА увійшла до складу наукового комітету та взяла участь у щорічній Міжнародній конференції з харчової науки та харчування (Annual International Conference on Food Science and Nutrition), що відбулася 21–22 серпня 2025 року в Оксфорді (Велика Британія).

Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ ЗВІТИ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИЧитати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ ЗВІТИ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

На кафедрі харчових технологій відбувся підсумковий етап виробничої практики студентів спеціальності «Харчові технології». Після проходження практики на провідних підприємствах харчової промисловості студенти подали звіти, у яких описали отримані знання та практичний досвід.

Читати повністю

Всі новини