+38 (04744) 3-43-82
Меню

Структура кафедри

Перший заступник Гаранти освітніх програм Керівник наукового гуртка  Відповідальний із наукової роботи Відповідальний із комерціалізації, інтелектуальної власності та трансферу технологій Відповідальний із проведення профорієнтаційної роботи Відповідальний із практичної підготовки та взаємозв'язків із виробництвом Студентське самоврядування  Інформаційний центр
↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑
↓ ↑
↓ ↑
↓ ↑ ↓ ↑
  • Перший заступник
 
  • Гаранти освітніх програм
        ↓ ↑ ↓ ↑
  • Відповідальний із роботи зі здобувачами, керівник наукового гуртка 
    ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑   ↓ ↑
  • Відповідальний із наукової роботи
    ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑
  • Відповідальний із комерціалізації, інтелектуальної власності та трансферу технологій
    ↓ ↑ ↓ ↑  
  • Відповідальний із проведення профорієнтаційної роботи
    ↓ ↑  
  • Відповідальний із практичної підготовки та взаємозв'язків із виробництвом
     
  • Студентське самоврядування 
      ↓ ↑

Примітка: ↓ ↑ - тип взаємозв'язку. Взаємозвязок може бути як односторонім (↓ або ↑), так і взаємооберненим (↓ ↑).

 

Останні новини

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВЧитати повністю

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

20 жовтня 2025 року на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.

Читати повністю

СТУДЕНТИ ВІДКРИЛИ ТАЄМНИЦІ УМАНСЬКИХ ПІДЗЕМЕЛЬЧитати повністю

СТУДЕНТИ ВІДКРИЛИ ТАЄМНИЦІ УМАНСЬКИХ ПІДЗЕМЕЛЬ

Студенти спеціальності G13 «Харчові технології» та куратор академічної групи здійснили захопливу екскурсію до підземель міста Умань — одного з найтаємничіших історичних місць регіону. Підземні ходи, яким понад 250 років, ведуть до колишнього Василіанського монастиря, що пережив численні історичні події — від часів Коліївщини до періоду національного відродження.

Читати повністю

ДЕГУСТАЦІЯ НАУКОВИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА І КЕКСІВ З ПОКРАЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ Читати повністю

ДЕГУСТАЦІЯ НАУКОВИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА І КЕКСІВ З ПОКРАЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ

На кафедрі харчових технологій відбулася дегустація наукових зразків хліба та кексів, розроблених у межах досліджень з удосконалення рецептур та підвищення функціональних властивостей харчових виробів.

Читати повністю

Всі новини