+38 (04744) 3-43-82
Меню

Структура кафедри

Перший заступник Гаранти освітніх програм Керівник наукового гуртка  Відповідальний із наукової роботи Відповідальний із комерціалізації, інтелектуальної власності та трансферу технологій Відповідальний із проведення профорієнтаційної роботи Відповідальний із практичної підготовки та взаємозв'язків із виробництвом Студентське самоврядування  Інформаційний центр
↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑
↓ ↑
↓ ↑
↓ ↑ ↓ ↑
  • Перший заступник
 
  • Гаранти освітніх програм
        ↓ ↑ ↓ ↑
  • Відповідальний із роботи зі здобувачами, керівник наукового гуртка 
    ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑   ↓ ↑
  • Відповідальний із наукової роботи
    ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑
  • Відповідальний із комерціалізації, інтелектуальної власності та трансферу технологій
    ↓ ↑ ↓ ↑  
  • Відповідальний із проведення профорієнтаційної роботи
    ↓ ↑  
  • Відповідальний із практичної підготовки та взаємозв'язків із виробництвом
     
  • Студентське самоврядування 
      ↓ ↑

Примітка: ↓ ↑ - тип взаємозв'язку. Взаємозвязок може бути як односторонім (↓ або ↑), так і взаємооберненим (↓ ↑).

 

Останні новини

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІ

На кафедрі Харчових технологій інженерно-технологічного факультету пройшло лабораторне заняття у 21-т групі з дисципліни Фізико-хімічні і біохімічні основи обробки сировини в галузі на тему: «Вплив сахарози на температуру агрегації білків яєць та їх колоїдний стан».

Читати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВЧитати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ

Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.

Читати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.

Читати повністю

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВЧитати повністю

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

20 жовтня 2025 року на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.

Читати повністю

Всі новини