+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

21.01.2021
Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна в глибокій жалобіЧитати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна в глибокій жалобі

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті матері Любича Віталія Володимировича та висловлює свої щирі співчуття рідним і близьким померлої

Читати повністю

22.12.2020
Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології   (Технологія зберігання і переробки зерна)   Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (Технологія зберігання і переробки зерна)

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна). Публічний захист кваліфікаційних робіт проходив з 14 до 18 грудня 2020 р.

Читати повністю

18.12.2020
Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУСЧитати повністю

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУС

14 грудня 2020 року в Уманському національному університеті садівництва відбулась зустріч студентів і викладачі з представниками ТОВ СП «Нібулон». Студентам випала нагода звернути увагу на перспективу проходження практики або працевлаштування на вітчизняному сільськогосподарському підприєстві.

Читати повністю

15.12.2020
Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра  зі спеціальності 181 «Харчові технології»   Читати повністю

Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра зі спеціальності 181 «Харчові технології»

10 і 11 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбували привселюдні захисти магістерських робіт здобувачів вищого ступеня освіти «магістр» заочної форми навчання ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 18 «ВИРОБНИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ»; СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (Технології зберігання і переробки зерна»).

Читати повністю