Читати повністюМОДЕЛЮВАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СОЄВОГО МОЛОКА У ЛАБОРАТОРНИХ УМОВАХ
На лабораторному занятті з дисципліни «Технологія комбікормів» здобувачі освіти 41-тз групи виготовляли соєве молоко у лабораторних умовах.
Читати повністюНа лабораторному занятті з дисципліни «Технологія комбікормів» здобувачі освіти 41-тз групи виготовляли соєве молоко у лабораторних умовах.
Читати повністю
Читати повністюВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА зі спеціальності Харчові технології (Технології зберігання та переробки зерна)
Читати повністю
Читати повністюСтуденти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи 07.10.2021 на лабораторному занятті з дисципліни «Технологія жирів і жирозамінників» проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.
Читати повністюЗ 27 вересня по 4 жовтня 2021 року кафедра технології зберігання і переробки зерна гостинyо зустрічала школярів та студентів з різних коледжів. Викладачі кафедри розповіли майбутнім абітурієнтам про дану спеціальність та її перспективи.