+38 (04744) 3-43-82
Меню

Про кафедру

Останні новини

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇЧитати повністю

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

24 листопада 2023 року в рамках роботи 3rd International Conference on Nutraceuticals and Food Science, що відбулася в Дубаї, ОАЕ відбувся 3rd International Webinar on Nutraceuticals and Food Science участь в якому взяла доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва ЗАМОРСЬКА Ірина з доповіддю англійською мовою на тему: «Volatile flavor components of strawberry preserves» («Леткі ароматичні компоненти варення суничного»).

Читати повністю

І-Й ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 – ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю

І-Й ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 – ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та стимулювання їхньої творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету, в листопаді 2023 р. відбувся І етап олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології". В олімпіаді брали участь студенти усіх рівнів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Читати повністю

Зняття в умовах наближених до виробництва проведено на кафедрі харчових технологійЧитати повністю

Зняття в умовах наближених до виробництва проведено на кафедрі харчових технологій

Лабораторне заняття 31-ї групи з дисципліни "Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів" у рамках змістовного модуля 2 (Технологія макаронного виробництва) було присвячене визначенню варильних властивостей макаронних виробів.

Читати повністю

Відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»Читати повністю

Відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»

Читати повністю

Всі новини