+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

28.08.2020
Cтажування на виробництві у компанії «Монделіс Україна» – власника брендів “BelVita”, “Барні”, “TUC”, “Picnic”, “OREO”, “Milka”, “Корона”, “ЛЮКС” та інших!Читати повністю

Cтажування на виробництві у компанії «Монделіс Україна» – власника брендів “BelVita”, “Барні”, “TUC”, “Picnic”, “OREO”, “Milka”, “Корона”, “ЛЮКС” та інших!

Читати повністю

01.07.2020
Підсумкова атестація бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).Читати повністю

Підсумкова атестація бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).

Підсумкова атестація бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).

Читати повністю

15.06.2020
Курси підвищення кваліфікації працівників елеваторно-складських підприємствЧитати повністю

Курси підвищення кваліфікації працівників елеваторно-складських підприємств

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва з 10 по 12 червня пройшли курси підвищення кваліфікації майстрів та лаборантів елеваторно-складських підприємсв.

Читати повністю

13.05.2020
Участь у Міжнародній конференції в ЕстоніїЧитати повністю

Участь у Міжнародній конференції в Естонії

Накова конференція Інженерія біосистем (BSE) традиційно відбувається в Інституті технологій Естонського університету наук про життя. Зважаючи на недавню ескалацію подій, пов’язаних із COVID-19, конференція BSE 2020 проводилася в Інтернеті на платформі ZOOM.

Читати повністю

08.05.2020
Засідання наукового гуртка  кафедри технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Засідання наукового гуртка кафедри технології зберігання і переробки зерна

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19» закладам освіти рекомендовано забезпечити, зокрема, організацію роботи в режимі реального часу через Інтернет. Так, на кафедрі технології зберігання і переробки зерна засідання наукового гуртка відбулося із використанням віддаленого конференц-зв’язку на основі платформи Zoom.

Читати повністю