02 вересня 2025 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри харчових технологій Олени ВАСИЛИШИНОЇ для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо професійної програми «Харчові технології» із дисципліни «Методика дослідної справи в консервуванні» на тему «Система науково-технічної інформації та її роль у наукових дослідженнях».
У перші тижні навчання студенти перших курсів ознайомлюються з життям університету. Проведення ознайомчих екскурсій є невід’ємною складовою адаптації першокурсників до університетського середовища та сприяє формуванню належного уявлення про структуру і діяльність Уманського національного університету.
4−5 серпня 2025 року доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у V Міжнародному конгресі прикладних наук «International Paris congress on applied sciences», який проходив у Франції. Організував конгрес IKSAD institute.
25 серпня на кафедрі харчових технологій відбувся захист звітів про проходження виробничої (дослідницької) практики здобувачів 11 м-тх групи освітньої програми «Технології харчування» та 11 м-тз групи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів» спеціальності G13 Харчові технології.