+38 (04744) 3-43-82
Меню

Освітні програми

Останні новини

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІ

На кафедрі Харчових технологій інженерно-технологічного факультету пройшло лабораторне заняття у 21-т групі з дисципліни Фізико-хімічні і біохімічні основи обробки сировини в галузі на тему: «Вплив сахарози на температуру агрегації білків яєць та їх колоїдний стан».

Читати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВЧитати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ

Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.

Читати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.

Читати повністю

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВЧитати повністю

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

20 жовтня 2025 року на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.

Читати повністю

Всі новини