+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

18.04.2023
ФАХОВИЙ СЕМІНАР НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ФАХОВИЙ СЕМІНАР НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Попередній розгляд дисертації Ольги ДРОЗД на здобуття наукового ступеня доктора наук за темою: «Біологічні основи зберігання плодів зерняткових культур з післязбиральною обробкою інгібітором етилену».

Читати повністю

17.04.2023
ВІТАЄМО З ПРИЗНАЧЕННЯМ АКАДЕМІЧНОЇ СТИПЕНДІЇ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ!Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИЗНАЧЕННЯМ АКАДЕМІЧНОЇ СТИПЕНДІЇ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ!

Колектив кафедри харчових технологій вітає Діану ГРАБОВУ з призначенням академічної стипендії Президента України!

Читати повністю

15.04.2023
ЗАПРОШУЄМО  ДО УЧАСТІ В РОБОТІ СЕКЦІЙНОГО ЗАСІДАННЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В РОБОТІ СЕКЦІЙНОГО ЗАСІДАННЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20 квітня о 13:00 відбудеться секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції.

Читати повністю

14.04.2023
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПАСХАЛЬНИХ ВИРОБІВ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПАСХАЛЬНИХ ВИРОБІВ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Напередодні великого свята Воскресіння Господнього, здобувачі вищої освіти ОПП «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» вивчають технології виробництва пасхальних виробів.

Читати повністю

13.04.2023
ВИПІКАЄМО ВЕЛИКОДНІ ПАСКИ ДЛЯ НАШИХ ГЕРОЇВ!Читати повністю

ВИПІКАЄМО ВЕЛИКОДНІ ПАСКИ ДЛЯ НАШИХ ГЕРОЇВ!

Студенти та викладачі кафедри харчових технологій долучилися до загальноуніверситетської акції «Великодній кошик для героя» та напередодні Великодня спекли паски, різні хлібобулочні вироби, голуби миру, імбирне печиво, розфарбували яйця.

Читати повністю

11.04.2023
ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ З РОЗРОБЛЕННЯ НОВИХ РЕЦЕПТУР ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ З РОЗРОБЛЕННЯ НОВИХ РЕЦЕПТУР ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Для здобувачів освітнього рівня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» доценткою кафедри харчових технологій Яною ЄВЧУК проведено практичне заняття на тему: «Основи технології виробництва хлібобулочних виробів».

Читати повністю