ФАХОВИЙ СЕМІНАР НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Попередній розгляд дисертації Ольги ДРОЗД на здобуття наукового ступеня доктора наук за темою: «Біологічні основи зберігання плодів зерняткових культур з післязбиральною обробкою інгібітором етилену».
Попередній розгляд дисертації Ольги ДРОЗД на здобуття наукового ступеня доктора наук за темою: «Біологічні основи зберігання плодів зерняткових культур з післязбиральною обробкою інгібітором етилену».
Колектив кафедри харчових технологій вітає Діану ГРАБОВУ з призначенням академічної стипендії Президента України!
У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20 квітня о 13:00 відбудеться секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції.
Напередодні великого свята Воскресіння Господнього, здобувачі вищої освіти ОПП «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» вивчають технології виробництва пасхальних виробів.
Студенти та викладачі кафедри харчових технологій долучилися до загальноуніверситетської акції «Великодній кошик для героя» та напередодні Великодня спекли паски, різні хлібобулочні вироби, голуби миру, імбирне печиво, розфарбували яйця.
Для здобувачів освітнього рівня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» доценткою кафедри харчових технологій Яною ЄВЧУК проведено практичне заняття на тему: «Основи технології виробництва хлібобулочних виробів».