ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ НА ЕЛЕВАТОРНОМУ КОМПЛЕКСІ ТОВ «УМАНСЬКА ЗЕРНОВА КОМПАНІЯ»
22 травня відбулися практичні заняття на елеваторному комплексі ТОВ «Уманська зернова компанія». Заняття пройшли в рамках вивчення дисциплін «Технологія сушіння зерна», «Технологічне обладнання галузі». Учасниками заходу стали здобувачів вищої освіти ОР «Бакалавр» 31-т групи, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології». Практичні заняття провели доценти кафедри харчових технології Олена ЄРЕМЕЄВА та Валерія ЖЕЛЄЗНА.
ДОСВІД УЧАСТІ В ПРОГРАМІ МІЖНАРОДНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ERASMUS+
З 13 травня по 17 травня 2024 року доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій Ірина ЗАМОРСЬКА спільно з викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування професором Оленою ПРОКОПЧУК, кафедри менеджменту доцентом Юлією ХАЛАХУР, кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін доцентом Людмилою МАШКОВСЬКОЮ взяла участь у проекті Erasmus KA1 Staff Mobility for Teaching, що проходив в Академії ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Республіка Польща) в рамках співпраці між Уманським університетом садівництва та Академією ім. Якуба з Парадижу.
НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 2023-2024 н.р.
СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технології
Всеукраїнська студентська наукова конференція
(приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі
біологічних наук, професора Й.К. Пачоського)
СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»
Студенти спеціальності «Харчові технології» прийняли участь в проєкті «Ігри Заводів 7.0», який проходив з 26 березня по 3 квітня.
Студенти мали можливість прослухати вебінари, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділяться внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості та поспілкуватися з спікерами з різник компаній.
ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇ
На запрошення "Укрвинпром" та Університету Бордо 05.04.2024 року викладачі, аспіранти та студенти Уманського НУС долучилися у якості слухачів до першої лекції на тему "Основні тенденції споживання вина у світі" із серії освітніх заходів в галузі виноградарства і виноробства!
Великий пошук знань і розуміння, чому саме ми вибираємо вино, про еволюцію його споживання та сучасні тенденції – це лише кілька тем, які розглядалися під час заходу.