Читати повністюЗ метою поглиблення практичних знань і ознайомлення з сучасними методами контролю якості харчових продуктів студенти спеціальності «Харчові технології» у рамках вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продукції галузі» здійснили пізнавальну екскурсію до лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи.
Читати повністюНауково-практичне заняття з оцінки якості сировини та технологій виробництва безалкогольних напоїв провели здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства».
Читати повністюНа кафедру харчових технологій Уманського національного університету завітав стейкхолдер освітньої програми «Харчові технології», директор департаменту елеваторного господарства ТОВ «ТАС АГРО» Ярослав СТРАТУЦА
Читати повністюНещодавно на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулась лекція для студентів 21 м-тх групи спеціальності G13 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» з дисципліни «Основи роботи сомельє» на тему: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту».