+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

21.09.2021
Лабораторне заняття майбутніх технологів з дисципліни «Вступ до фаху» на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУСЧитати повністю

Лабораторне заняття майбутніх технологів з дисципліни «Вступ до фаху» на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС

Читати повністю

15.09.2021
Інтеграція інтерактивних методів навчання – ефективний спосіб розвитку соціальних навичок, які є передумовою успішного кар’єрного росту.Читати повністю

Інтеграція інтерактивних методів навчання – ефективний спосіб розвитку соціальних навичок, які є передумовою успішного кар’єрного росту.

Інтеграція інтерактивних методів навчання – ефективний спосіб розвитку соціальних навичок, які є передумовою успішного кар’єрного росту. Ефективність навчального процесу істотно підвищується за рахунок залучення професіоналів із виробництва, а більше – у наслідок інтеграції їх у новітні методи навчання.

Читати повністю

10.09.2021
ЗУСТРІЧ  ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГОГА  З ПЕРШОКУРСНИКАМИ!Читати повністю

ЗУСТРІЧ ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГОГА З ПЕРШОКУРСНИКАМИ!

Відбулася традиційна зустріч студентів перших курсів (ОР "Молодший бакалавр", "Бакалавр" і "Магістр") із практичним психологом психологічної служби університету Валентиною Мазуренко

Читати повністю

09.09.2021
ПУТІВНИК ПЕРШОКУРСНИКА  Інформування здобувачів І-го курсу (ОР Магістр)  на кураторській годині!!!Читати повністю

ПУТІВНИК ПЕРШОКУРСНИКА Інформування здобувачів І-го курсу (ОР Магістр) на кураторській годині!!!

Зустріч магістрантів І-го курсу 11 м-тз групи спеціальності 181 Харчові технології з куратором розпочалася з ознайомлення з правами та обов’язками учасників освітнього процесу; особливостями навчання та дозвілля; нормативною базою навчального процесу; питаннями техніки безпеки та охорони праці.

Читати повністю

09.09.2021
Гостьова лекція із дисципліни Управління якістю та безпечністю продукції харчових виробництв проведена директором філії Зеленодольська ТОВ СП НІБУЛОН   Читати повністю

Гостьова лекція із дисципліни Управління якістю та безпечністю продукції харчових виробництв проведена директором філії Зеленодольська ТОВ СП НІБУЛОН

Сьогодні, 09 вересня була проведена гостьова лекція «Актуальні проблеми якості» провідним фахівцем в галузі управління якістю Стратуцою Ярославом Сергійовичом, який обіймає посаду директора Філії Зеленодольська ТОВ СП Нібулон. Ярослав Сергійович акцентував увагу на практичних аспектах менеджменту якості та безпечності продукції в умовах сучасного елеватора.

Читати повністю