Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 175-річчю Уманського НУС)
В роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь студенти 3-4-их курсів освітнього рівня Бакалавр та студенти 1-го курсу освітнього рівня Магістр, що навчаються за програмою підготовки «Технології зберігання і переробки зерна», а також викладачі та аспіранти кафедри технології зберігання і переробки зерна. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.
12 квітня відбулася екскурсія студентів та викладачів інженерно-технологічного факультету на головну виставку «Харчова промисловість та упаковка», яка відбулася в м. Київ.
12 квітня відбулася екскурсія студентів та викладачів інженерно-технологічного факультету на головну виставку «Харчова промисловість та упаковка», яка відбулася в м. Київ. В павільйонах виставкового центру були широко представлені обладнання для хлібопекарської, кондитерської галузі та новітні технології пакування.
Профорієнтаційна робота в Тиврівському районі Вінницької області
13 березня 2019 року університетська профорієнтаційна група у складі старшого викладача кафедри захисту і карантину рослин Дмитра Адаменка, доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Олени Герасимчук та доцента кафедри менеджменту Ніни Пітель брала участь у зустрічах із учнями одинадцятих класів загальноосвітніх шкіл Тиврівського району Вінницької області.
Завдяки Уманському національному університеті садівництва та спеціальності харчові технології Анастасія Трофуша отримала можливість приймати участь в освітньому проекті «Харчові технології 2019», організованого Фондом Бориса Колєснікова.