+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

25.04.2019
Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 175-річчю Уманського НУС)Читати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 175-річчю Уманського НУС)

В роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь студенти 3-4-их курсів освітнього рівня Бакалавр та студенти 1-го курсу освітнього рівня Магістр, що навчаються за програмою підготовки «Технології зберігання і переробки зерна», а також викладачі та аспіранти кафедри технології зберігання і переробки зерна. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

Читати повністю

17.04.2019
12 квітня відбулася екскурсія студентів та викладачів інженерно-технологічного факультету на головну виставку «Харчова промисловість та упаковка», яка відбулася в м. Київ.Читати повністю

12 квітня відбулася екскурсія студентів та викладачів інженерно-технологічного факультету на головну виставку «Харчова промисловість та упаковка», яка відбулася в м. Київ.

12 квітня відбулася екскурсія студентів та викладачів інженерно-технологічного факультету на головну виставку «Харчова промисловість та упаковка», яка відбулася в м. Київ. В павільйонах виставкового центру були широко представлені обладнання для хлібопекарської, кондитерської галузі та новітні технології пакування.

Читати повністю

14.03.2019
Профорієнтаційна робота в Тиврівському районі Вінницької областіЧитати повністю

Профорієнтаційна робота в Тиврівському районі Вінницької області

13 березня 2019 року університетська профорієнтаційна група у складі старшого викладача кафедри захисту і карантину рослин Дмитра Адаменка, доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Олени Герасимчук та доцента кафедри менеджменту Ніни Пітель брала участь у зустрічах із учнями одинадцятих класів загальноосвітніх шкіл Тиврівського району Вінницької області.

Читати повністю

04.03.2019
Кельн - місто контрастівЧитати повністю

Кельн - місто контрастів

Завдяки Уманському національному університеті садівництва та спеціальності харчові технології Анастасія Трофуша отримала можливість приймати участь в освітньому проекті «Харчові технології 2019», організованого Фондом Бориса Колєснікова.

Читати повністю