ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Практика здобувачів є обов'язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах і проводиться на оснащених відповідним чином базах практики вищих навчальних закладів, а також на сучасних підприємствах харчової промисловості.
Зібрання Гарантів ОП спеціальності 181 «Харчові технології»
Діалог Гарантів став ще одним щаблем на шляху адаптації освітньо-професійних і освітньо-наукової програм зі спеціальності 181 Харчові технології до вимог сьогодення.
Всеукраїнська студентська наукова конференція засідання секцій "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія харчування"
СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
У межах роботи наукового гуртка "Дослідник" відбулося секційне засідання з технології зберігання і переробки зерна, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології.