+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

18.10.2021
На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни ЄвчукЧитати повністю

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», для здобувачів вищої освіти 11 к-тз групи спеціальності 181 – Харчові технології.

Читати повністю

18.10.2021
МОДЕЛЮВАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СОЄВОГО МОЛОКА У ЛАБОРАТОРНИХ УМОВАХЧитати повністю

МОДЕЛЮВАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СОЄВОГО МОЛОКА У ЛАБОРАТОРНИХ УМОВАХ

На лабораторному занятті з дисципліни «Технологія комбікормів» здобувачі освіти 41-тз групи виготовляли соєве молоко у лабораторних умовах.

Читати повністю

14.10.2021
ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА  зі спеціальності Харчові технології  (Технології зберігання та переробки зерна)Читати повністю

ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА зі спеціальності Харчові технології (Технології зберігання та переробки зерна)

ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА зі спеціальності Харчові технології (Технології зберігання та переробки зерна)

Читати повністю

11.10.2021
Студенти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.Читати повністю

Студенти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.

Студенти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи 07.10.2021 на лабораторному занятті з дисципліни «Технологія жирів і жирозамінників» проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.

Читати повністю