На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук
На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», для здобувачів вищої освіти 11 к-тз групи спеціальності 181 – Харчові технології.
Студенти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.
Студенти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи 07.10.2021 на лабораторному занятті з дисципліни «Технологія жирів і жирозамінників» проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.