+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

12.03.2021
Гостьова лекція по виробництву крафтових продуктів!Читати повністю

Гостьова лекція по виробництву крафтових продуктів!

11 березня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна у межах вивчення дисциплін «Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Сучасні досягнення харчової науки» відбулась гостьова лекція за участю лектора-практика (випускника інженерно-технологічного факультету) Юрія Миронюка.

Читати повністю

11.03.2021
Студентський науковий гурток  кафедри технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Студентський науковий гурток кафедри технології зберігання і переробки зерна

09 березня 2021 р. фахівці Наукової бібліотеки оперативно надавали магістрантам 11 м-тз групи адресні, тематичні, уточнювальні та фактографічні бібліографічні довідки, а також бібліографічні консультації.

Читати повністю