Робоча поїздка викладачів кафедри технології зберігання і переробки зерна на комбікормовий завод
Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна Олена Єремеєва та Валерія Желєзна відвідали комбікормовий завод «Цехаве корм» в м. Гайсин Вінницької області з метою обміну виробничим та науковим досвідом та з профорієнтаційною роботою.
ПРЕДСТАВЛЕННЯ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ НА ЗАСІДАННІ КАФЕДРИ
В березні 2021 року здобувач ІІІ-го освітньо-наукового рівня вищої освіти кафедри технології зберігання і переробки зерна Лєщенко Іван Анатолійович на засіданні кафедри представив дисертаційну роботу на тему: «Розроблення технології виробництва круп’яних продуктів із зерна пшениці полби».
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»!
Виробництво кондитерських виробів спеціального призначення
На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття зі здобувачами вищої освіти 31-тз групи ОР «Бакалавр», з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентраів» на тему: «Виробництво кондитерських виробів спеціального призначення». Викладачі – доцент Яна Євчук та ст. викладач Валерія Желєзна.
Гостьова лекція по виробництву крафтових продуктів!
11 березня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна у межах вивчення дисциплін «Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Сучасні досягнення харчової науки» відбулась гостьова лекція за участю лектора-практика (випускника інженерно-технологічного факультету) Юрія Миронюка.