Навчальна практика студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології зберіганя і переробки зерна
Студенти першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» проходили навчальну практику на кафедрі технології зберіганя і переробки зерна з 22 по 25 червня.
Навчальна практика включала ознайолення з зернопереробними підприємствами
Захист дипломних проєктів здобувачів вищої освіти ОР «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна)
На кафедрі технології зберігання і переробки зерна 22 та 23 червня відбувся захист дипломних проєктів здобувачів вищої оствіти денної форми навчання ОР «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
На базі НКЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» Уманського НУС на кафедрі технології зберігання і переробки зерна дистанційно проходили курси підвищення кваліфікації для працівників Любарецького елеватора .
Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
16 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців
Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців, основним завданням якої є якість практичної підготовки студентів. З 26 травня по 04 червня студенти 41-тз групи мали можливість пройти виробничу практику на філіях «Вознесенська» (Миколаївська обл.) та «Зеленодольська» (Дніпропетровська обл.) ТОВ СП «Нібулон».
Робоча поїздка на ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська»
Науково-педагогічні працівники кафедри технології зберігання і переробки зерна Яна Євчук, Ольга Дрозд та Валерія Желєзна відвідали ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська» Миколаївської обл., де проходили виробничу практику здобувачі вищої освіти ОР «Бакалавр» освітньої програми 181 – Харчові технології.