+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

22.04.2021
ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів". Сформовано збірник матеріалів конференціїЧитати повністю

ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів". Сформовано збірник матеріалів конференції

Читати повністю

22.04.2021
Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки зерна

В роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь здобувачі першого рівня вищої освіти (ОР Бакалавр), що навчаються за спеціальністю "Харчові технології" та здобувачі другого рівня вищої освіти (ОР Магістр), що навчаються за спеціальностями "Харчові технології", "Агрономія", а також викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

Читати повністю