+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

08.12.2023
Кафедра харчових технологій продовжує практику проведення занять, що наближені до умов виробництваЧитати повністю

Кафедра харчових технологій продовжує практику проведення занять, що наближені до умов виробництва

В межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» доценткою кафедри харчових технологій Яною ЄВЧУК, для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології», проведено лабораторне заняття на тему: «Удосконалення технології виробництва хліба та хлібобулочних виробів функціонального призначення».

Читати повністю

04.12.2023
УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇЧитати повністю

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

24 листопада 2023 року в рамках роботи 3rd International Conference on Nutraceuticals and Food Science, що відбулася в Дубаї, ОАЕ відбувся 3rd International Webinar on Nutraceuticals and Food Science участь в якому взяла доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва ЗАМОРСЬКА Ірина з доповіддю англійською мовою на тему: «Volatile flavor components of strawberry preserves» («Леткі ароматичні компоненти варення суничного»).

Читати повністю

04.12.2023
Групове заняття проведено в умовах діючого виробництваЧитати повністю

Групове заняття проведено в умовах діючого виробництва

Тісний зв’язок із виробництвом є особливістю освітніх програм зі спеціальності Харчові технології, що забезпечено науково-педагогічними працівниками однойменної випускової кафедри. В рамках виконання компонент освітніх програм різних рівнів здобувачі мали можливість провести заняття в умовах виробництва, ознайомитись із його особливостями та мали спілкування із досвідченими технологами-практиками.

Читати повністю

30.11.2023
І-Й ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 – ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю

І-Й ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 – ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та стимулювання їхньої творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету, в листопаді 2023 р. відбувся І етап олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології". В олімпіаді брали участь студенти усіх рівнів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Читати повністю

15.11.2023
Робочий візит на потужності ТОВ «CHANTA MOUNT» Читати повністю

Робочий візит на потужності ТОВ «CHANTA MOUNT»

В рамках циклу візитів на підприємства харчової промисловості, викладачами та здобувачами кафедри харчових технологій відвідано інноваційне підприємство ТОВ «CHANTA MOUNT»

Читати повністю

14.11.2023
Зняття в умовах наближених до виробництва проведено на кафедрі харчових технологійЧитати повністю

Зняття в умовах наближених до виробництва проведено на кафедрі харчових технологій

Лабораторне заняття 31-ї групи з дисципліни "Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів" у рамках змістовного модуля 2 (Технологія макаронного виробництва) було присвячене визначенню варильних властивостей макаронних виробів.

Читати повністю