Патенти, стандарти, технологічні інструкції
Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій патентують новітні технології та продукти і розробляють технологічні інструкції в різних галузях харчових технологій
Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій патентують новітні технології та продукти і розробляють технологічні інструкції в різних галузях харчових технологій
Читати повністюНа кафедрі Харчових технологій інженерно-технологічного факультету пройшло лабораторне заняття у 21-т групі з дисципліни Фізико-хімічні і біохімічні основи обробки сировини в галузі на тему: «Вплив сахарози на температуру агрегації білків яєць та їх колоїдний стан».
Читати повністюСтуденти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.
Читати повністю12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.
Читати повністю20 жовтня 2025 року на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.