+38 (04744) 3-43-82
Меню

Спеціальності

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів є високомеханізованими і автоматизованими комплексами, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Випускники факультету успішно працюють технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах країни.

 

Останні новини

Всеукраїнська студентська наукова конференція  засідання секцій "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія харчування"Читати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція засідання секцій "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія харчування"

Читати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНАЧитати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

У межах роботи наукового гуртка "Дослідник" відбулося секційне засідання з технології зберігання і переробки зерна, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології.

Читати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича ЄремєєваЧитати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича Єремєєва

В межах роботи наукового гуртка "Дослідник" засідання секції "Технологія зберігання і переробки зерна", відбудеться вже 04.05.2022 р.

Читати повністю

Наукова спільнота світу демонструє підтримку українським колегам!!!Читати повністю

Наукова спільнота світу демонструє підтримку українським колегам!!!

Elsevier пропонує безкоштовний доступ до ScienceDirect для підтримки українських дослідників

Читати повністю

Всі новини