+38 (04744) 3-43-82
Меню

Про спеціальність 181 - Харчові технології

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів є високомеханізованими і автоматизованими комплексами, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Випускники факультету успішно працюють технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах країни.

 

Останні новини

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ  "МАГІСТР З ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ" !!!Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ "МАГІСТР З ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ" !!!

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ОПП Технології харчування).

Читати повністю

Industry Graduate Program - програма «Працюй і Навчайся» для випускників ВНЗЧитати повністю

Industry Graduate Program - програма «Працюй і Навчайся» для випускників ВНЗ

Industry Graduate Program – програма «Працюй і Навчайся» для випускників ВНЗ (бажано Технології зберігання і переробки зерна та Харчові технології та інженерія) для амбітних молодих випускників/фахівців, які прагнуть розпочати кар'єру в міжнародній агрокомпанії (експорт та зберігання зерна).

Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСУДЖЕННЯ СТУПЕНЯ МАГІСТРА З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ "МАГІСТР З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ" Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСУДЖЕННЯ СТУПЕНЯ МАГІСТРА З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ "МАГІСТР З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ"

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (ОПП Харчові технології).

Читати повністю

Всі новини