+38 (04744) 3-43-82
Меню

Про спеціальність 181 - Харчові технології

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів є високомеханізованими і автоматизованими комплексами, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Випускники факультету успішно працюють технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах країни.

 

Останні новини

Погоджено програму роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів»Читати повністю

Погоджено програму роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів»

Читати повністю

Всі новини