+38 (04744) 3-43-82
Меню

Вступна кампанія 2024

Головне про вступну кампанію 2024 року

Університет оголошує набір у 2024 році на спеціальність 181 Харчові технології.

Цього року спеціальність має державну підтримку! Це означає, що Ви абітурієнти, які оберуть нашу спеціальність матимуть можливість використання галузевого коефіцієнта та додаткових балів за успішне проходження підготовчих курсів!

Рівні вищої освіти, які здобувачі мають можливість отримати в УНУС зі спеціальності 181 Харчові технології:

  • бакалавр
  • магістр
  • доктор філософії

Завітайте на офіційну сторінку вступної кампанії 2024.

Останні новини

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯЧитати повністю

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ

Викладач кафедри харчових технологій Ольга ДРОЗД долучилася до проєкту «Організація та управління бізнесом в садівництві» як інструктор з «Ефективних технологій зберігання плодів, ягід і винограду» та отримала відповідний сертифікат.

Читати повністю

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИЧитати повністю

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ

Щорічно 22 березня людство відзначає Всесвітній день води, запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. У цей день у всьому світі проходять заходи присвячені важливості збереження та дбайливому ставленню до водних ресурсів. Не залишились осторонь і студенти ОП «Харчові технології», котрі запропонували провести круглий стіл в межах вивчення дисципліни «Технологія води і водопідготовки в галузі».

Читати повністю

УКРВИНПРОМ СПІЛЬНО З УНІВЕРСИТЕТОМ БОРДО ЗАПРОШУЮТЬ НА ВІДКРИТУ ЛЕКЦІЮЧитати повністю

УКРВИНПРОМ СПІЛЬНО З УНІВЕРСИТЕТОМ БОРДО ЗАПРОШУЮТЬ НА ВІДКРИТУ ЛЕКЦІЮ

Укрвинпром спільно з Університетом Бордо запрошують студентів, виробників, сомельє та всіх поціновувачів вина на першу лекцію із серії освітніх заходів за підтримки агенції з міжнародного співробітництва регіону Нова Аквітанія Interco. Тема лекції "Основні тенденції споживання вина у світі"

Читати повністю

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ПОТРІБНА ЩОБ НЕ РОБИТИ ВИБІР НАВМАННЯЧитати повністю

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ПОТРІБНА ЩОБ НЕ РОБИТИ ВИБІР НАВМАННЯ

Складнощі у виборі професії та спеціальності бувають різні. В одних випадках людині цікаво все або дуже багато, і вона не знає – на чому зупинитися. В інших випадках - людина нічим не цікавиться і думає, що її ні до чого не тягне. Саме тому 20-21 березсня доценти кафедри харчових технологій Уманського НУС Андірй ЧЕРНЕГА та Катерина КАЛАЙДА відвідали школи Оратівської грамади Вінничини, Ірина ГАЙДАЙ та Людмила ХУДІК – Володарської громади на Київщині.

Читати повністю

Всі новини