І-Й ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 – ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та стимулювання їхньої творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету, в листопаді 2023 р. відбувся І етап олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології". В олімпіаді брали участь студенти усіх рівнів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».
В рамках циклу візитів на підприємства харчової промисловості, викладачами та здобувачами кафедри харчових технологій відвідано інноваційне підприємство ТОВ «CHANTA MOUNT»
Зняття в умовах наближених до виробництва проведено на кафедрі харчових технологій
Лабораторне заняття 31-ї групи з дисципліни "Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів" у рамках змістовного модуля 2 (Технологія макаронного виробництва) було присвячене визначенню варильних властивостей макаронних виробів.
Науковці кафедри прийняли участь у ХІІ Міжнародній науково-технічній конференції
Традиційним заходом для Національного університету садівництва є проведення Міжнародних конференцій. 7 листопада проведено ХІІ Міжнародну науково-технічну конференцію ""Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції"
Робочий візит керівництва факультету, гарантів освітніх програм та НПП на виробниче відділення інкубатора
В рамках співпраці із Миронівським хлібопродуктом, відбувся робочий візит на потужності виробництва, зокрема інкубатор. Предметом зустрічі став обмін досвідом. Найбільшу увагу приділено організації технологічного процесу та системи забезпечення якості та безпечності, що впроваджено на виробництві.