НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО ТА ПЕРШОГО РІВНІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Навчальна практика – важливий і невід’ємний етап формування фахівців у різних галузях. Нажаль, умови воєнного часу вносять свої корективи до провадження освітнього процесу, проте головним завданням як перед здобувачами, так і викладацьким складом є набуття передбачених освітніми програмами результатів навчання. Враховуючи обмеження, передбачені військовим станом викладачами кафедри харчових технологій проведено навчальну практику серед здобувачів першого курсу – 11т та 11мбт групи. Практичну підготовку здійснено в онлайн режимі.
Підсумкова атестація студентів освітнього рівня молодший бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання
15 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня молодший бакалавр.
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Практика здобувачів є обов'язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах і проводиться на оснащених відповідним чином базах практики вищих навчальних закладів, а також на сучасних підприємствах харчової промисловості.
Зібрання Гарантів ОП спеціальності 181 «Харчові технології»
Діалог Гарантів став ще одним щаблем на шляху адаптації освітньо-професійних і освітньо-наукової програм зі спеціальності 181 Харчові технології до вимог сьогодення.