+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

04.10.2021
Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає Любича Віталія Володимировича з присудженням Премії молодим науковцям ЧеркащиниЧитати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає Любича Віталія Володимировича з присудженням Премії молодим науковцям Черкащини

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає Любича Віталія Володимировича з присудженням Премії молодим науковцям Черкащини за вагомі наукові досягнення під час проведення прикладних досліджень у галузі вдосконалення окремих елементів агротехнологій і перероблення зерна основних сільськогосподарських культур.

Читати повністю

21.09.2021
Лабораторне заняття майбутніх технологів з дисципліни «Вступ до фаху» на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУСЧитати повністю

Лабораторне заняття майбутніх технологів з дисципліни «Вступ до фаху» на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС

Читати повністю

15.09.2021
Інтеграція інтерактивних методів навчання – ефективний спосіб розвитку соціальних навичок, які є передумовою успішного кар’єрного росту.Читати повністю

Інтеграція інтерактивних методів навчання – ефективний спосіб розвитку соціальних навичок, які є передумовою успішного кар’єрного росту.

Інтеграція інтерактивних методів навчання – ефективний спосіб розвитку соціальних навичок, які є передумовою успішного кар’єрного росту. Ефективність навчального процесу істотно підвищується за рахунок залучення професіоналів із виробництва, а більше – у наслідок інтеграції їх у новітні методи навчання.

Читати повністю

10.09.2021
ЗУСТРІЧ  ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГОГА  З ПЕРШОКУРСНИКАМИ!Читати повністю

ЗУСТРІЧ ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГОГА З ПЕРШОКУРСНИКАМИ!

Відбулася традиційна зустріч студентів перших курсів (ОР "Молодший бакалавр", "Бакалавр" і "Магістр") із практичним психологом психологічної служби університету Валентиною Мазуренко

Читати повністю

09.09.2021
ПУТІВНИК ПЕРШОКУРСНИКА  Інформування здобувачів І-го курсу (ОР Магістр)  на кураторській годині!!!Читати повністю

ПУТІВНИК ПЕРШОКУРСНИКА Інформування здобувачів І-го курсу (ОР Магістр) на кураторській годині!!!

Зустріч магістрантів І-го курсу 11 м-тз групи спеціальності 181 Харчові технології з куратором розпочалася з ознайомлення з правами та обов’язками учасників освітнього процесу; особливостями навчання та дозвілля; нормативною базою навчального процесу; питаннями техніки безпеки та охорони праці.

Читати повністю