+38 (04744) 3-43-82
Меню

Наукова співпраця

Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій співпрацюють з науковцями інших установ

Устимівська дослідна станція

Інститут мікробіології та агропромислового виробництва

Дослідна станція тютюнництва

Інститут рослинництва імені В.Я. Юр'єва

Інститут садівництва

Інститут сільського господарства Карпатського регіону

Останні новини

СМАК, ЩО ПОЧИНАЄТЬСЯ З СИРОВИНИ: ЕКСПЕРТИЗА НАПОЇВ У ДІЇЧитати повністю

СМАК, ЩО ПОЧИНАЄТЬСЯ З СИРОВИНИ: ЕКСПЕРТИЗА НАПОЇВ У ДІЇ

Науково-практичне заняття з оцінки якості сировини та технологій виробництва безалкогольних напоїв провели здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства».

Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРАЧитати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРА

На кафедру харчових технологій Уманського національного університету завітав стейкхолдер освітньої програми «Харчові технології», директор департаменту елеваторного господарства ТОВ «ТАС АГРО» Ярослав СТРАТУЦА

Читати повністю

ENOGASTRONOMY LECTUREЧитати повністю

ENOGASTRONOMY LECTURE

Нещодавно на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулась лекція для студентів 21 м-тх групи спеціальності G13 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» з дисципліни «Основи роботи сомельє» на тему: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту».

Читати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІРЧитати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР

З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.

Читати повністю

Всі новини