+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

09.10.2023
ГМО – ПЕРСПЕКТИВНЕ ДОСЯГНЕННЯ НАУКИ ЧИ ПОТЕНЦІЙНА НЕБЕЗПЕКА?Читати повністю

ГМО – ПЕРСПЕКТИВНЕ ДОСЯГНЕННЯ НАУКИ ЧИ ПОТЕНЦІЙНА НЕБЕЗПЕКА?

Сьогодні увага приділяється необхідності удосконалення існуючих і розробці нових методів виявлення генетично модифікованих продуктів у натуральних харчових продуктах. На лабораторних заняттях дисципліни "Контроль якості та безпеки продукції галузі" студенти 41-т та 21 к-тз груп проводять визначення ГМО в сільськогосподарській сировині та харчових продуктах. Існуючі методи аналізу з використанням полімерно-ланцюгової реакції дозволяють проводити якісну оцінку генетично-модифікованих організмів у харчових продуктах.

Читати повністю

09.10.2023
Заняття в умовах виробництва (тваринницький комплекс фірми "Ерідон")Читати повністю

Заняття в умовах виробництва (тваринницький комплекс фірми "Ерідон")

Здобувачі освітніх програм спеціальності Харчові технології (ОР молодший бакалавр, бакалавр, магістр) провели заняття в умовах інноваційного тваринницького комплексу.

Читати повністю

06.10.2023
ІV ВСЕУКРАЇНСЬКА  НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ     «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» у заочній форміЧитати повністю

ІV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» у заочній формі

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», яка відбудеться 20 жовтня 2023 року в Уманському національному університеті садівництва

Читати повністю

19.09.2023
Погоджено програму роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів»Читати повністю

Погоджено програму роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів»

Читати повністю