+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

09.05.2022
СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНАЧитати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

У межах роботи наукового гуртка "Дослідник" відбулося секційне засідання з технології зберігання і переробки зерна, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології.

Читати повністю

28.04.2022
Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича ЄремєєваЧитати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича Єремєєва

В межах роботи наукового гуртка "Дослідник" засідання секції "Технологія зберігання і переробки зерна", відбудеться вже 04.05.2022 р.

Читати повністю

29.03.2022
Наукова спільнота світу демонструє підтримку українським колегам!!!Читати повністю

Наукова спільнота світу демонструє підтримку українським колегам!!!

Elsevier пропонує безкоштовний доступ до ScienceDirect для підтримки українських дослідників

Читати повністю

22.02.2022
Цикл гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництва продовженоЧитати повністю

Цикл гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництва продовжено

21 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету.

Читати повністю

19.02.2022
«МЕДІАГРАМОТНІСТЬ – ЦЕ ПРЕВЕНТИВНА ЗБРОЯ ПРОТИ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ ТА soft skill»Читати повністю

«МЕДІАГРАМОТНІСТЬ – ЦЕ ПРЕВЕНТИВНА ЗБРОЯ ПРОТИ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ ТА soft skill»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології відвідали семінар-тренінг «Медіаграмотність – інструмент протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу».

Читати повністю

17.02.2022
Продовження циклу гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництваЧитати повністю

Продовження циклу гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництва

17 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету, серед яких і здобувачі початкового (короткого) циклу вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології.

Читати повністю