+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

24.05.2023
ПРЕДСТАВНИК КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПРЕЗЕНТАЦІЇ НАУКОВИХ ДОРОБОК НА ЗАХОДІ ОБЛАСНОГО РІВНЯЧитати повністю

ПРЕДСТАВНИК КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДОЛУЧИВСЯ ДО ПРЕЗЕНТАЦІЇ НАУКОВИХ ДОРОБОК НА ЗАХОДІ ОБЛАСНОГО РІВНЯ

Нещодавно у м. Черкаси відбувся захід «Наука та інновації Черкащини», присвячений Дню науки. Брали участь у заході провідні навчальні заклади області, представники обласної та регіональної адміністрації. Особливу зацікавленість серед відвідувачів виставки викликали експонати та зразки Уманського національного університету садівництва. Серед результатів наукової роботи факультетів та кафедр університету почесне місце мали зразки кафедри Харчових технологій.

Читати повністю

02.05.2023
ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ УЧАСНИКИ ОНЛАЙН ВЕБІНАРУ «ВИРОЩУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ ТА ЕКСПОРТ ЗЕРНА В НОВИХ УМОВАХ. РЕКОМЕНДАЦІЇ ФАХІВЦІВ З ЯКОСТІ»Читати повністю

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ УЧАСНИКИ ОНЛАЙН ВЕБІНАРУ «ВИРОЩУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ ТА ЕКСПОРТ ЗЕРНА В НОВИХ УМОВАХ. РЕКОМЕНДАЦІЇ ФАХІВЦІВ З ЯКОСТІ»

26-27 квітня 2023 року викладачі кафедри харчових технологій прийняли участь в онлайн вебінарі «Вирощування, зберігання та експорт зерна в нових умовах. Рекомендації фахівців з якості.» організованим Українською зерновою асоціацією.

Читати повністю

28.04.2023
Лабораторне заняття на кафедрі харчових технологійЧитати повністю

Лабораторне заняття на кафедрі харчових технологій

27 квітня студенти 31-т групи виконали лабораторну роботу із визначення органолептих, фізичних та хімічних показників якості мороженої риби в рамках дисципліни "Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби".

Читати повністю

27.04.2023
ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ПРОФЕСОРА КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НІНУ МАКСИМІВНУ ОСОКІНУ!Читати повністю

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ПРОФЕСОРА КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НІНУ МАКСИМІВНУ ОСОКІНУ!

27 квітня виповнюється 70 років від дня народження ОСОКІНОЇ Ніни Максимівни – доктора сільськогосподарських наук, професора Уманського національного університету садівництва.

Читати повністю

26.04.2023
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ДРУГОГО (МАГІСТРЕСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА ТА ЗЕРНОПРОДУКТІВ»Читати повністю

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ДРУГОГО (МАГІСТРЕСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА ТА ЗЕРНОПРОДУКТІВ»

Для формування конкурентоспроможного освітнього продукту важливе значення має тісний звʼязок із виробництвом – головним роботодавцем для випускників програми Технології зерна та зернопродуктів. У звʼязку із військовими діями та супутніми змінами у харчових виробництвах, питання адаптивності навчального процесу сьогодні стоїть особливо гостро. На відкритому засіданні робочої групи освітньої програми Технології зерна та зернопродуктів обговорювали стан підготовки модернізованої освітньої програми до провадження у новому навчальному році.

Читати повністю