ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА, 2021/2022 н. р.
Задля підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету 18 жовтня 2021 р. на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології".
На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук
На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», для здобувачів вищої освіти 11 к-тз групи спеціальності 181 – Харчові технології.