+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

21.04.2023
ПОПЕРЕДНІЙ РОЗГЛЯД ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТКИ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИЧитати повністю

ПОПЕРЕДНІЙ РОЗГЛЯД ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТКИ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИ

18 квітня 2023 р. на кафедрі харчових технологій відбулось засідання фахового семінару щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи старшого викладача кафедри харчових технологій ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИ на тему: «БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДІВ ЗЕРНЯТКОВИХ КУЛЬТУР З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ ІНГІБІТОРОМ ЕТИЛЕНУ» що подається на здобуття наукового ступеня доктора с.-г. наук.

Читати повністю

19.04.2023
ВИХОВНА ГОДИНА «ВЕЛИКОДНІ ПИСАНКИ»Читати повністю

ВИХОВНА ГОДИНА «ВЕЛИКОДНІ ПИСАНКИ»

Відбулась виховна година для студентів 21-т та 21мб-т групи на тему: «Великодні писанки. Візерунки. Символи, значення».

Читати повністю

18.04.2023
ФАХОВИЙ СЕМІНАР НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ФАХОВИЙ СЕМІНАР НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Попередній розгляд дисертації Ольги ДРОЗД на здобуття наукового ступеня доктора наук за темою: «Біологічні основи зберігання плодів зерняткових культур з післязбиральною обробкою інгібітором етилену».

Читати повністю

17.04.2023
ВІТАЄМО З ПРИЗНАЧЕННЯМ АКАДЕМІЧНОЇ СТИПЕНДІЇ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ!Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИЗНАЧЕННЯМ АКАДЕМІЧНОЇ СТИПЕНДІЇ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ!

Колектив кафедри харчових технологій вітає Діану ГРАБОВУ з призначенням академічної стипендії Президента України!

Читати повністю

15.04.2023
ЗАПРОШУЄМО  ДО УЧАСТІ В РОБОТІ СЕКЦІЙНОГО ЗАСІДАННЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В РОБОТІ СЕКЦІЙНОГО ЗАСІДАННЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20 квітня о 13:00 відбудеться секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції.

Читати повністю

14.04.2023
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПАСХАЛЬНИХ ВИРОБІВ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПАСХАЛЬНИХ ВИРОБІВ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Напередодні великого свята Воскресіння Господнього, здобувачі вищої освіти ОПП «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» вивчають технології виробництва пасхальних виробів.

Читати повністю