ПОПЕРЕДНІЙ РОЗГЛЯД ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТКИ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИ
18 квітня 2023 р. на кафедрі харчових технологій відбулось засідання фахового семінару щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи старшого викладача кафедри харчових технологій ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИ на тему: «БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДІВ ЗЕРНЯТКОВИХ КУЛЬТУР З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ ІНГІБІТОРОМ ЕТИЛЕНУ» що подається на здобуття наукового ступеня доктора с.-г. наук.
Попередній розгляд дисертації Ольги ДРОЗД на здобуття наукового ступеня доктора наук за темою: «Біологічні основи зберігання плодів зерняткових культур з післязбиральною обробкою інгібітором етилену».
ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В РОБОТІ СЕКЦІЙНОГО ЗАСІДАННЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20 квітня о 13:00 відбудеться секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції.
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПАСХАЛЬНИХ ВИРОБІВ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Напередодні великого свята Воскресіння Господнього, здобувачі вищої освіти ОПП «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» вивчають технології виробництва пасхальних виробів.