ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ З ЗАЛУЧЕННЯМ СТЕЙКХОЛДЕРА
16 березня 2023 року розпочато новий цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету, серед яких і здобувачі початкового рівня вищої освіти спеціальністю 181 Харчові технології.
16 березня 2023 року розпочато новий цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету, серед яких і здобувачі початкового рівня вищої освіти спеціальністю 181 Харчові технології.
Відбулось чергове засідання робочої групи з освітньо-професійної програми «Харчові технології» початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (з підготовки молодшого бакалавра) у середовищі Zoom.
Для здобувачів початкового рівня вищої освіти (ОС молодший бакалавр) спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лекційне заняття англійською мовою з дисципліни «Технологія комбікормів» на тему «ORGANIZATION OF THE TECHNOLOGICAL PROCESS OF FEED MANUFACTURING», яку підготувала доцент кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА.
Задля створення мотиваційних умов для продовження навчання за визначеною освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти здобувачам випускового курсу початкового (короткий цикл) рівня 08 березня 2023 року було організовано зустріч із представником приймальної комісії Уманського НУС від інженерно-технологічного факультету ХУДІК Людмилою.
6 березня відбулась виховна година для студентів 21-т та 21мб-т групи присвячена Дню народженню Тараса Григоровича Шевченка – величної особистості в історії України, знаменного митця, художника та поета.