ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА зі спеціальності Харчові технології (Технології зберігання та переробки зерна)
Студенти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи 07.10.2021 на лабораторному занятті з дисципліни «Технологія жирів і жирозамінників» проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.
З 27 вересня по 4 жовтня 2021 року кафедра технології зберігання і переробки зерна гостинyо зустрічала школярів та студентів з різних коледжів. Викладачі кафедри розповіли майбутнім абітурієнтам про дану спеціальність та її перспективи.
Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає Любича Віталія Володимировича з присудженням Премії молодим науковцям Черкащини за вагомі наукові досягнення під час проведення прикладних досліджень у галузі вдосконалення окремих елементів агротехнологій і перероблення зерна основних сільськогосподарських культур.