+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

14.10.2021
ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА  зі спеціальності Харчові технології  (Технології зберігання та переробки зерна)Читати повністю

ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА зі спеціальності Харчові технології (Технології зберігання та переробки зерна)

ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА зі спеціальності Харчові технології (Технології зберігання та переробки зерна)

Читати повністю

11.10.2021
Студенти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.Читати повністю

Студенти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.

Студенти інженерно-технологічного факультету 11-к-тз групи 07.10.2021 на лабораторному занятті з дисципліни «Технологія жирів і жирозамінників» проводили визначення кислотного числа маргарину та спреду відповідно до ДСТУ 4463–2005.

Читати повністю

04.10.2021
Дні відкритих дверей на кафедрі технології зберігання і переробки зерна!Читати повністю

Дні відкритих дверей на кафедрі технології зберігання і переробки зерна!

З 27 вересня по 4 жовтня 2021 року кафедра технології зберігання і переробки зерна гостинyо зустрічала школярів та студентів з різних коледжів. Викладачі кафедри розповіли майбутнім абітурієнтам про дану спеціальність та її перспективи.

Читати повністю

04.10.2021
Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає Любича Віталія Володимировича з присудженням Премії молодим науковцям ЧеркащиниЧитати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає Любича Віталія Володимировича з присудженням Премії молодим науковцям Черкащини

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає Любича Віталія Володимировича з присудженням Премії молодим науковцям Черкащини за вагомі наукові досягнення під час проведення прикладних досліджень у галузі вдосконалення окремих елементів агротехнологій і перероблення зерна основних сільськогосподарських культур.

Читати повністю