+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

23.06.2021
 КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ Читати повністю

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

На базі НКЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» Уманського НУС на кафедрі технології зберігання і переробки зерна дистанційно проходили курси підвищення кваліфікації для працівників Любарецького елеватора .

Читати повністю

18.06.2021
Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).   Читати повністю

Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).

16 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).

Читати повністю

13.06.2021
Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівцівЧитати повністю

Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців

Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців, основним завданням якої є якість практичної підготовки студентів. З 26 травня по 04 червня студенти 41-тз групи мали можливість пройти виробничу практику на філіях «Вознесенська» (Миколаївська обл.) та «Зеленодольська» (Дніпропетровська обл.) ТОВ СП «Нібулон».

Читати повністю

10.06.2021
Робоча поїздка на ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська»Читати повністю

Робоча поїздка на ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська»

Науково-педагогічні працівники кафедри технології зберігання і переробки зерна Яна Євчук, Ольга Дрозд та Валерія Желєзна відвідали ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська» Миколаївської обл., де проходили виробничу практику здобувачі вищої освіти ОР «Бакалавр» освітньої програми 181 – Харчові технології.

Читати повністю

09.06.2021
Вітаємо здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технологіїЧитати повністю

Вітаємо здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технології

9 червня став визначним днем для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технології (групи 51-з-тз та 31 к-з-тз), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті, випробування - склали підсумкову атестацію.

Читати повністю