Заняття на виробництві здобувачів кафедри харчових технологій (елеваторний комплекс)
У рамках співпраці Уманського НУС із компанією "Ерідон", проведено екскурсію та заняття в умовах виробництва для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології за освітніми програмами "Харчові технології" та "Технології зерна та зернопродуктів".
Вебінар «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP»
28 вересня відбувся вебінар «Критичні контрольні точки і критичні межі в
системі HACCP», що був проведений PROFI CLUB.
Викладачі кафедри харчових технологій та студенти ОП «Харчові
технологйї» початкового рівня вищої освіти та ОП «Технології зерна та
зернопродуктів» другого рівня взяли участь у заході, де були розглянуті питання
встановлення критичних точок і їх меж у цілях безпеки харчової продукції.
ГМО – ПЕРСПЕКТИВНЕ ДОСЯГНЕННЯ НАУКИ ЧИ ПОТЕНЦІЙНА НЕБЕЗПЕКА?
Сьогодні увага приділяється необхідності удосконалення існуючих і розробці нових методів виявлення генетично модифікованих продуктів у натуральних харчових продуктах. На лабораторних заняттях дисципліни "Контроль якості та безпеки продукції галузі" студенти 41-т та 21 к-тз груп проводять визначення ГМО в сільськогосподарській сировині та харчових продуктах. Існуючі методи аналізу з використанням полімерно-ланцюгової реакції дозволяють проводити якісну оцінку генетично-модифікованих організмів у харчових продуктах.
Заняття в умовах виробництва (тваринницький комплекс фірми "Ерідон")
Здобувачі освітніх програм спеціальності Харчові технології (ОР молодший бакалавр, бакалавр, магістр) провели заняття в умовах інноваційного тваринницького комплексу.
ІV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» у заочній формі
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IV Всеукраїнської науково-практичної конференції
«Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», яка відбудеться
20 жовтня 2023 року в Уманському національному університеті садівництва