+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

16.06.2023
ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ

Відбулася підсумкова атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт (дипломних проєктів) відбувся 13–15 червня 2023 р.

Читати повністю

12.06.2023
ДІАЛОГИ ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРАМИ: ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЕМ – ЗАСНОВНИКОМ ТОВ «ОЛИС»Читати повністю

ДІАЛОГИ ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРАМИ: ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЕМ – ЗАСНОВНИКОМ ТОВ «ОЛИС»

9 червня 2023 року в Уманському національному університеті садівництва відбулася зустріч з роботодавцем – засновником ТОВ «ОЛИС» Олександром ВЕРЕЩИНСЬКИМ. Організатор зустрічі – гарантка ОПП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» Яна ЄВЧУК. До заходу долучилися декан інженерно-технологічного факультету Олександр ПУШКА, науково-педагогічні працівники кафедр харчових технологій та агроінженерії, а також здобувачі вищої освіти.

Читати повністю

12.06.2023
НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇЧитати повністю

НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

Ідея безперервної освіти є сучасним трендом, тому освітній процес студентів УНУС відбувається не лише в аудиторіях університету та на онлайн-платформі Moodle, але й із використанням неформального навчання. Особливо важливий такий досвід для майбутніх технік-технологів – молодших бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології.

Читати повністю

07.06.2023
ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ  СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ Читати повністю

ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

6 червня – знаковий день для здобувачів заочної форми навчання першого рівня вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології (групи 51 з-т та 51 з-тз), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті, випробування – склали випускний комплексний екзамен.

Читати повністю

07.06.2023
АДЖЕНДА ВОРКШОПІВ «UNI-BIZ BRIDGE» ВІД UGEN З ТЕМОЮ  «КОУЧИНГ, МЕНТОРСТВО, НАСТАВНИЦТВО»Читати повністю

АДЖЕНДА ВОРКШОПІВ «UNI-BIZ BRIDGE» ВІД UGEN З ТЕМОЮ «КОУЧИНГ, МЕНТОРСТВО, НАСТАВНИЦТВО»

Викладачі кафедри харчових технологій прийняли участь в онлайн-проєкті для викладачів від UGEN “Uni-Biz Bridge: коучинг, менторство, наставництво”, який проходив 15-17 травня.

Читати повністю

05.06.2023
ЧЕРГОВЕ ЗАНЯТТЯ ПРОВЕДЕНО ІЗ ЗАЛУЧЕННЯМ ФАХІВЦІВ ІЗ ВИРОБНИЦТВАЧитати повністю

ЧЕРГОВЕ ЗАНЯТТЯ ПРОВЕДЕНО ІЗ ЗАЛУЧЕННЯМ ФАХІВЦІВ ІЗ ВИРОБНИЦТВА

В рамках виконання обовʼязкового освітнього компонента Технологічне обладнання галузі освітньої програми Харчові технології першого бакалаврського рівня вищої освіти, проведена лабораторна робота із залученням Діани Пустовіт - завідувача виробництва борошномельного заводу (м. Тернопіль).

Читати повністю