ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ
Відбулася підсумкова атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт (дипломних проєктів) відбувся 13–15 червня 2023 р.
ДІАЛОГИ ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРАМИ: ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЕМ – ЗАСНОВНИКОМ ТОВ «ОЛИС»
9 червня 2023 року в Уманському національному університеті садівництва відбулася зустріч з роботодавцем – засновником ТОВ «ОЛИС» Олександром ВЕРЕЩИНСЬКИМ. Організатор зустрічі – гарантка ОПП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» Яна ЄВЧУК. До заходу долучилися декан інженерно-технологічного факультету Олександр ПУШКА, науково-педагогічні працівники кафедр харчових технологій та агроінженерії, а також здобувачі вищої освіти.
НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Ідея безперервної освіти є сучасним трендом, тому освітній процес студентів УНУС відбувається не лише в аудиторіях університету та на онлайн-платформі Moodle, але й із використанням неформального навчання. Особливо важливий такий досвід для майбутніх технік-технологів – молодших бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології.
ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
6 червня – знаковий день для здобувачів заочної форми навчання першого рівня вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології (групи 51 з-т та 51 з-тз), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті, випробування – склали випускний комплексний екзамен.
АДЖЕНДА ВОРКШОПІВ «UNI-BIZ BRIDGE» ВІД UGEN З ТЕМОЮ «КОУЧИНГ, МЕНТОРСТВО, НАСТАВНИЦТВО»
Викладачі кафедри харчових технологій прийняли участь в онлайн-проєкті для викладачів від UGEN “Uni-Biz Bridge: коучинг, менторство, наставництво”, який проходив 15-17 травня.
ЧЕРГОВЕ ЗАНЯТТЯ ПРОВЕДЕНО ІЗ ЗАЛУЧЕННЯМ ФАХІВЦІВ ІЗ ВИРОБНИЦТВА
В рамках виконання обовʼязкового освітнього компонента Технологічне обладнання галузі освітньої програми Харчові технології першого бакалаврського рівня вищої освіти, проведена лабораторна робота із залученням Діани Пустовіт - завідувача виробництва борошномельного заводу (м. Тернопіль).