Вітаємо Анастасію Трофушу з перемогою у конкурсі та поїздкою у м. Кельн.
Одним із кращих проектів визнано роботу Трофуші Анастасії. Вона разом із іншими 30-ма учасниками була визнана переможцем конкурсу та отримала сертифікат на безкоштовну участь у виставці присвячену харчовим технологіям, що відбудеться у м. Кельн, Німеччина у 2019 році
Викладачі кафедри Ярошенко В.В. та Ткаченко Г.В. були запрошені для консультацій з будівництва елеватора на базі олієпресового заводу с. Громада Любарського району Житомирської області.
І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 – Харчові технології на кафедрі технології зберігання і переробки зерна
І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності ''Харчові технології'' відбувся 06.11.2018 р. в аудиторії №9 на кафедрі технології зберігання і переробки зерна.
31 жовтня 2018 р. студенти третього–п’ятого курсів, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології», зустрілися з представниками компанії «Нібулон» Ларисою Бурик та Іриною Савенко , де заслухали інформацію про основні напрямки спеціалізації компанії та потребу в спеціалістах-технологах.
Практичне заняття на сучасному елеваторі компанії РАЙЗ.
1 листопада відбулося практичне заняття з дисциплін «Технологія елеваторної промисловості» та «Інноваційні технології зберігання і переробки зерна» для студентів четвертого та п’ятого курсів на сучасному елеваторі компанії РАЙЗ.