+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

24.04.2025
СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 24.04.2025 відбулося секційне засідання зі спеціальності Харчові технології, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, а також викладачі кафедри.

Читати повністю

24.04.2025
УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОМУ СТАЖУВАННІ Читати повністю

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОМУ СТАЖУВАННІ

У період з 27 січня по 9 березня 2025 року у Вищій школі менеджменту інформаційних систем (м. Рига, Латвійська Республіка) міжнародне науково-педагогічне стажування “Формування науково-дослідної культури в аграрних закладах вищої освіти” пройшла доцент кафедри харчових технологій Олена Василишина.

Читати повністю

23.04.2025
БЛАГОДІЙНА ЯРМАРКА «ВЕЛИКОДНІ ДИВА»Читати повністю

БЛАГОДІЙНА ЯРМАРКА «ВЕЛИКОДНІ ДИВА»

Великодній ярмарок не лише об’єднує людей, але й допомагає створити атмосферу добра та підтримки. Студенти та викладачі кафедри харчових технологій показали свою майстерність, любов до справи та теплоту душі та долучилися до університетської благодійної ярмарки «Великодні дива» та напередодні Великодня спекли Паски, безе, імбирне печиво та інші смачні страви. Кожна випічка, кожен смаколик – це не просто їжа, а справжній символ турботи та вдячності.

Читати повністю

22.04.2025
КАФЕДРА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗУСТРІЧАЄ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ ТА КОЛЕДЖІВЧитати повністю

КАФЕДРА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗУСТРІЧАЄ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ ТА КОЛЕДЖІВ

З 7 по 11 квітня кафедра харчових технологій гостинно зустріла випускників шкіл та коледжів.

Читати повністю

26.03.2025
ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ Читати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ

24 березні 2025 орку на кафедрі харчових технологій відповідно до розпорядження по Уманському національному університету було організовано роботу фахового семінару для попередньої експертизи дисертаційної роботи Давидена Андрія Юрійовича на тему «Формування та збереження технологічних властивостей бульб картоплі продовольчого призначення»

Читати повністю

14.03.2025
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ «УМАНЬПИВО»Читати повністю

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ «УМАНЬПИВО»

Для здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» проведено гостьову лекцію інженером-технологом компанії «Уманьпиво» – Дмитром ДАНИЛЕНКОМ на тему «Складники пива. Пивоварний процес, переваги «Уманьпиво».

Читати повністю