УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» БАКАЛАВРСЬКОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ У XVI МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ ІНТЕРНЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ «MODERN MOVEMENT OF SCIENCE»
14–15 жовтня 2024 року студентка 31-т групи спеціальності 181 «Харчові технології» бакалаврського рівня вищої освіти інженерно-технологічного факультету Світлана КЛИМЕНКО в дистанційному форматі прийняла участь у XVI Міжнародній науково-практичній інтернет конференції «Modern Movement of Science» (м. Дніпро)
СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ГОТУЮТЬСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ ЯРМАРКИ
15 жовтня на кафедрі харчових технологій викладачі та студенти готувались до благодійної ярмарки «Разом до перемоги», присвяченої Дню працівників харчової промисловості.
НАУКОВИЙ ГУРТОК КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ… ЦЕ КОЛИ ЦІКАВО ТА СМАЧНО!
Чергове засідання студентського наукового гуртка відбулося 10.10.2024. Під час проведення зібрання студенти вивчали асортимент традиційного та поліпшених видів хліба, здійснили сенсорну оцінку хлібних виробів функціонального призначення.
ВІТАЄМО З ПРИЗНАЧЕННЯМ АКАДЕМІЧНОЇ СТИПЕНДІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
Колектив кафедри харчових технологій вітає Світлану КЛИМЕНКО з призначенням академічної стипендії Верховної Ради України на 2024/2025 навчальний рік відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 12.08.2024 № 1121 «Про призначення іменних академічних стипендій Верховної Ради України здобувачам фахової передвищої та вищої освіти на 2024/2025 навчальний рік».
СПІВПРАЦЯ БІЗНЕСУ ТА ОСВІТИ – ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ ПІДГОТОВКИ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНОГО МОЛОДОГО ФАХІВЦЯ
На запрошення гаранта ОПП «Харчові технології», координатора дуальної форми здобуття освіти в Уманському НУС доцента Яни ЄВЧУК, кафедру харчових технологій відвідали представники ПрАТ «МХП» – фахівчиня з професійного навчання Марина ШЕПТИЦЬКА та наставниця дуальної освіти, фахівчиня з навчання, оцінки та розвитку персоналу ТОВ «Вінницька птахофабрика» Анжела ЯКИМЧУК.