+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

28.07.2025
КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»Читати повністю

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»

На кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулися курси підвищення кваліфікації для фахівців компанії ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП».

Читати повністю

24.07.2025
ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Липень місяць асоціюється із серединою літа та закінченням навчального семестру для здобувачів ступеня доктора філософії які представили свої звіти за другий семестр 2024-2025 навчального року.

Читати повністю

10.07.2025
ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA»Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA»

У рамках професійно-практичної підготовки здобувачі І курсу спеціальності «Харчові технології» здійснили навчальну екскурсію до сучасного закладу харчування «Zastava», що зарекомендував себе як приклад якісного сервісу, інноваційних підходів до приготування страв та дотримання високих стандартів харчової безпеки.

Читати повністю

09.07.2025
ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ»Читати повністю

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ»

27 червня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій взяли участь у онлайн-семінарі від Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти та Полтавського ДАУ: «Якість та безпечність харчових продуктів, основні вимоги до операторів ринку». Захід зібрав понад 160 осіб, серед яких представники провідних харчових підприємств, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти, студенти.

Читати повністю

30.06.2025
РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: КРОК ДО ПАРТНЕРСТВАЧитати повністю

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: КРОК ДО ПАРТНЕРСТВА

Делегація Уманського національного університету здійснила офіційний візит до Одеського національного технологічного університету. Метою візиту стало встановлення партнерських зв’язків, обмін досвідом у галузях харчових технологій, аграрних наук і продовольства та започаткування нових форм академічної взаємодії.

Читати повністю

27.06.2025
НАУКА І ВИРОБНИЦТВО: СИНЕРГІЯ УСПІХУ ТОВ "МОШУРІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД"Читати повністю

НАУКА І ВИРОБНИЦТВО: СИНЕРГІЯ УСПІХУ ТОВ "МОШУРІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД"

У сучасних умовах промислового розвитку України науково-виробниче співробітництво набуває особливого значення. Вдалим прикладом такої співпраці є діяльність ТОВ "Мошурівський консервний завод" з Уманським національним університетом.

Читати повністю