+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

29.03.2022
Наукова спільнота світу демонструє підтримку українським колегам!!!Читати повністю

Наукова спільнота світу демонструє підтримку українським колегам!!!

Elsevier пропонує безкоштовний доступ до ScienceDirect для підтримки українських дослідників

Читати повністю

22.02.2022
Цикл гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництва продовженоЧитати повністю

Цикл гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництва продовжено

21 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету.

Читати повністю

19.02.2022
«МЕДІАГРАМОТНІСТЬ – ЦЕ ПРЕВЕНТИВНА ЗБРОЯ ПРОТИ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ ТА soft skill»Читати повністю

«МЕДІАГРАМОТНІСТЬ – ЦЕ ПРЕВЕНТИВНА ЗБРОЯ ПРОТИ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ ТА soft skill»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології відвідали семінар-тренінг «Медіаграмотність – інструмент протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу».

Читати повністю

17.02.2022
Продовження циклу гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництваЧитати повністю

Продовження циклу гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництва

17 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету, серед яких і здобувачі початкового (короткого) циклу вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології.

Читати повністю

16.02.2022
Вебінар «Як знайти формулу студентоцентрованої освіти?»Читати повністю

Вебінар «Як знайти формулу студентоцентрованої освіти?»

Викладачі кафедри харчових технологій долучилися до вебінару організованого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти «Як знайти формулу студентоцентрованої освіти?»

Читати повністю

14.02.2022
Засідання робочої групи  з ОПП «Харчові технології»Читати повністю

Засідання робочої групи з ОПП «Харчові технології»

Відбулось чергове засідання робочої групи з освітньо-професійної програми «Харчові технології» початкового (короткий цикл) рівня вищої освіти (з підготовки здобувачів вищої освіти ОР "Молодший бакалавр") у середовищі Zoom.

Читати повністю