
ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА, 2022/2023 н. р.
В листопаді 2022 р. на кафедрі харчових технологій відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології".
В листопаді 2022 р. на кафедрі харчових технологій відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології".
До дня працівника харчової промисловості викладачі кафедри харчових технологій та студентами ОП «Харчові технології» випекли смачну домашню випічку.
Викладачі кафедри Харчових технологій та здобувачі вищої освіти різних рівнів (молодшого бакалавра, бакалавра, магістра) долучились до відкритого заходу, організованого UGEN та ТОВ «Ясенсвіт». Тематика зустрічі стосувалась актуальним питанням технології виробництва яєць та яйце продуктів.
28 липня 2022 р. на кафедрі харчових технологій було організовано та проведено за допомогою платформи Zoom чергове засідання студентського наукового гуртка «Дослідник».
З робочим візитом викладачі кафедри харчових технологій відвідали найбільший у місті Умань хлібокомбінат.
Навчальна практика – важливий і невід’ємний етап формування фахівців у різних галузях. Нажаль, умови воєнного часу вносять свої корективи до провадження освітнього процесу, проте головним завданням як перед здобувачами, так і викладацьким складом є набуття передбачених освітніми програмами результатів навчання. Враховуючи обмеження, передбачені військовим станом викладачами кафедри харчових технологій проведено навчальну практику серед здобувачів першого курсу – 11т та 11мбт групи. Практичну підготовку здійснено в онлайн режимі.