+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

22.03.2023
ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ 2 КУРСУ У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИЧитати повністю

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ 2 КУРСУ У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ

22 березня 2023 року студенти 2 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологія води і водопідготовки в галузі» долучились до обговорення гострих питань про значення і важливість води для продовження життя на Землі, а також про те, як раціональне використання водних ресурсів сприяє підвищенню рівня економіки і соціального добробуту.

Читати повністю

20.03.2023
Гостьова лекція зі стейкхолдером з навчальної дисципліни «Технологія комбікормів»Читати повністю

Гостьова лекція зі стейкхолдером з навчальної дисципліни «Технологія комбікормів»

17 березня відбулась гостьова лекція з запрошеним стейкхолдером для студентів спеціальності «Харчові технології» ОР «Бакалавр» та ОР «Молодший бакалавр».

Читати повністю

17.03.2023
МІЖНАРОДНE ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧАМИ КАФЕДРИ Читати повністю

МІЖНАРОДНE ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧАМИ КАФЕДРИ

Доцентами кафедри харчових технологій успішно пройдено інтернаціональний трейнінг: «Інтерактивні технології змішаного навчання при підготовці бакалаврів та магістрів в країнах Європейського союзу та Україні», що відбувався з 6 по 13 березня 2023 року.

Читати повністю

16.03.2023
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ З ЗАЛУЧЕННЯМ СТЕЙКХОЛДЕРАЧитати повністю

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ З ЗАЛУЧЕННЯМ СТЕЙКХОЛДЕРА

16 березня 2023 року розпочато новий цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету, серед яких і здобувачі початкового рівня вищої освіти спеціальністю 181 Харчові технології.

Читати повністю

16.03.2023
ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ОП «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»Читати повністю

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ОП «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Відбулось чергове засідання робочої групи з освітньо-професійної програми «Харчові технології» початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (з підготовки молодшого бакалавра) у середовищі Zoom.

Читати повністю

10.03.2023
Лекційне заняття англійською мовою з дисципліни «Технологія комбікормів»Читати повністю

Лекційне заняття англійською мовою з дисципліни «Технологія комбікормів»

Для здобувачів початкового рівня вищої освіти (ОС молодший бакалавр) спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лекційне заняття англійською мовою з дисципліни «Технологія комбікормів» на тему «ORGANIZATION OF THE TECHNOLOGICAL PROCESS OF FEED MANUFACTURING», яку підготувала доцент кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА.

Читати повністю