Наукова спільнота світу демонструє підтримку українським колегам!!!
Elsevier пропонує безкоштовний доступ до ScienceDirect для підтримки українських дослідників
Elsevier пропонує безкоштовний доступ до ScienceDirect для підтримки українських дослідників
21 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету.
Здобувачі вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології відвідали семінар-тренінг «Медіаграмотність – інструмент протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу».
17 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету, серед яких і здобувачі початкового (короткого) циклу вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології.
Викладачі кафедри харчових технологій долучилися до вебінару організованого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти «Як знайти формулу студентоцентрованої освіти?»
Відбулось чергове засідання робочої групи з освітньо-професійної програми «Харчові технології» початкового (короткий цикл) рівня вищої освіти (з підготовки здобувачів вищої освіти ОР "Молодший бакалавр") у середовищі Zoom.