+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

28.04.2023
Лабораторне заняття на кафедрі харчових технологійЧитати повністю

Лабораторне заняття на кафедрі харчових технологій

27 квітня студенти 31-т групи виконали лабораторну роботу із визначення органолептих, фізичних та хімічних показників якості мороженої риби в рамках дисципліни "Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби".

Читати повністю

27.04.2023
ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ПРОФЕСОРА КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НІНУ МАКСИМІВНУ ОСОКІНУ!Читати повністю

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ПРОФЕСОРА КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НІНУ МАКСИМІВНУ ОСОКІНУ!

27 квітня виповнюється 70 років від дня народження ОСОКІНОЇ Ніни Максимівни – доктора сільськогосподарських наук, професора Уманського національного університету садівництва.

Читати повністю

26.04.2023
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ДРУГОГО (МАГІСТРЕСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА ТА ЗЕРНОПРОДУКТІВ»Читати повністю

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ДРУГОГО (МАГІСТРЕСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА ТА ЗЕРНОПРОДУКТІВ»

Для формування конкурентоспроможного освітнього продукту важливе значення має тісний звʼязок із виробництвом – головним роботодавцем для випускників програми Технології зерна та зернопродуктів. У звʼязку із військовими діями та супутніми змінами у харчових виробництвах, питання адаптивності навчального процесу сьогодні стоїть особливо гостро. На відкритому засіданні робочої групи освітньої програми Технології зерна та зернопродуктів обговорювали стан підготовки модернізованої освітньої програми до провадження у новому навчальному році.

Читати повністю

21.04.2023
СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ  Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції (приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка)Читати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції (приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка)

У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 20.04.2023 р. відбулося секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології, а також викладачі кафедри харчових технологій.

Читати повністю

21.04.2023
Запрошення на відкрите засідання робочої групи ОП «Технології зерна та зернопродуктів» Читати повністю

Запрошення на відкрите засідання робочої групи ОП «Технології зерна та зернопродуктів»

Робоча група ОП «Технології зерна та зерно продуктів» запрошує всіх бажаючих долучитись до відкритого засідання, що відбудеться 24 квітня. Початок засідання – 16:00.

Читати повністю

21.04.2023
ПОПЕРЕДНІЙ РОЗГЛЯД ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТКИ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИЧитати повністю

ПОПЕРЕДНІЙ РОЗГЛЯД ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТКИ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИ

18 квітня 2023 р. на кафедрі харчових технологій відбулось засідання фахового семінару щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи старшого викладача кафедри харчових технологій ДРОЗД ОЛЬГИ ОЛЕКСАНДРІВНИ на тему: «БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДІВ ЗЕРНЯТКОВИХ КУЛЬТУР З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ ІНГІБІТОРОМ ЕТИЛЕНУ» що подається на здобуття наукового ступеня доктора с.-г. наук.

Читати повністю