
Робочий візит на потужності ТОВ «CHANTA MOUNT»
В рамках циклу візитів на підприємства харчової промисловості, викладачами та здобувачами кафедри харчових технологій відвідано інноваційне підприємство ТОВ «CHANTA MOUNT»
В рамках циклу візитів на підприємства харчової промисловості, викладачами та здобувачами кафедри харчових технологій відвідано інноваційне підприємство ТОВ «CHANTA MOUNT»
Лабораторне заняття 31-ї групи з дисципліни "Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів" у рамках змістовного модуля 2 (Технологія макаронного виробництва) було присвячене визначенню варильних властивостей макаронних виробів.
Традиційним заходом для Національного університету садівництва є проведення Міжнародних конференцій. 7 листопада проведено ХІІ Міжнародну науково-технічну конференцію ""Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції"
В рамках співпраці із Миронівським хлібопродуктом, відбувся робочий візит на потужності виробництва, зокрема інкубатор. Предметом зустрічі став обмін досвідом. Найбільшу увагу приділено організації технологічного процесу та системи забезпечення якості та безпечності, що впроваджено на виробництві.
В рамках циклу занять в умовах виробничих потужностей компанії Ерідон, здобувачами освітніх програм Харчові технології (ОР Бакалавр) й Технології зерна та зернопродуктів (ОР Магістр) відвідано насіннєвий завод. Заняття на виробництві поєднано із робочим візитом гарантів освітніх програм. За результатами зустрічі обговорено стратегічні та перспективні напряму розвитку програм у короткостроковій перспективі.