СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ КВАЛІФІКОВАНИХ ФАХІВЦІВ
З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та стимулювання їхньої творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету в листопаді 2024 р. на кафедрі харчових технологій відбулась студентська олімпіада зі спеціальності 181 "Харчові технології".
ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
6 листопада доцентом кафедри харчових технологій Оленою ЄРЕМЕЄВОЮ проведено лабораторне заняття з дисципліни «Фізико-хімічні основи харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».
ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
В межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів вищої освіти ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» проведено лабораторне заняття на тему: «Контроль якості хлібобулочних виробів».
ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
21 жовтня 2024 року на базі Уманського національного університету садівництва кафедри харчових технологій відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»
Доцент кафедри харчових технологій Яна ЄВЧУК взяла участь у семінарі «Дуальна аграрна освіта: досягнення та виклики в процесі євроінтеграції», організатором якого став Науково-методичний центр ВФПО в партнерстві з Сумським національним аграрним університетом.
УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» БАКАЛАВРСЬКОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ У XVI МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ ІНТЕРНЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ «MODERN MOVEMENT OF SCIENCE»
14–15 жовтня 2024 року студентка 31-т групи спеціальності 181 «Харчові технології» бакалаврського рівня вищої освіти інженерно-технологічного факультету Світлана КЛИМЕНКО в дистанційному форматі прийняла участь у XVI Міжнародній науково-практичній інтернет конференції «Modern Movement of Science» (м. Дніпро)