+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

04.12.2023
Групове заняття проведено в умовах діючого виробництваЧитати повністю

Групове заняття проведено в умовах діючого виробництва

Тісний зв’язок із виробництвом є особливістю освітніх програм зі спеціальності Харчові технології, що забезпечено науково-педагогічними працівниками однойменної випускової кафедри. В рамках виконання компонент освітніх програм різних рівнів здобувачі мали можливість провести заняття в умовах виробництва, ознайомитись із його особливостями та мали спілкування із досвідченими технологами-практиками.

Читати повністю

30.11.2023
І-Й ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 – ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю

І-Й ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 – ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та стимулювання їхньої творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету, в листопаді 2023 р. відбувся І етап олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології". В олімпіаді брали участь студенти усіх рівнів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Читати повністю

15.11.2023
Робочий візит на потужності ТОВ «CHANTA MOUNT» Читати повністю

Робочий візит на потужності ТОВ «CHANTA MOUNT»

В рамках циклу візитів на підприємства харчової промисловості, викладачами та здобувачами кафедри харчових технологій відвідано інноваційне підприємство ТОВ «CHANTA MOUNT»

Читати повністю

14.11.2023
Зняття в умовах наближених до виробництва проведено на кафедрі харчових технологійЧитати повністю

Зняття в умовах наближених до виробництва проведено на кафедрі харчових технологій

Лабораторне заняття 31-ї групи з дисципліни "Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів" у рамках змістовного модуля 2 (Технологія макаронного виробництва) було присвячене визначенню варильних властивостей макаронних виробів.

Читати повністю

14.11.2023
Відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»Читати повністю

Відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»

Читати повністю

07.11.2023
Науковці кафедри прийняли участь у ХІІ Міжнародній науково-технічній конференціїЧитати повністю

Науковці кафедри прийняли участь у ХІІ Міжнародній науково-технічній конференції

Традиційним заходом для Національного університету садівництва є проведення Міжнародних конференцій. 7 листопада проведено ХІІ Міжнародну науково-технічну конференцію ""Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції"

Читати повністю