+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

13.04.2023
ВИПІКАЄМО ВЕЛИКОДНІ ПАСКИ ДЛЯ НАШИХ ГЕРОЇВ!Читати повністю

ВИПІКАЄМО ВЕЛИКОДНІ ПАСКИ ДЛЯ НАШИХ ГЕРОЇВ!

Студенти та викладачі кафедри харчових технологій долучилися до загальноуніверситетської акції «Великодній кошик для героя» та напередодні Великодня спекли паски, різні хлібобулочні вироби, голуби миру, імбирне печиво, розфарбували яйця.

Читати повністю

11.04.2023
ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ З РОЗРОБЛЕННЯ НОВИХ РЕЦЕПТУР ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ З РОЗРОБЛЕННЯ НОВИХ РЕЦЕПТУР ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Для здобувачів освітнього рівня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» доценткою кафедри харчових технологій Яною ЄВЧУК проведено практичне заняття на тему: «Основи технології виробництва хлібобулочних виробів».

Читати повністю

10.04.2023
КАФЕДРА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗУСТРІЧАЄ АБІТУРІЄНТІВЧитати повністю

КАФЕДРА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗУСТРІЧАЄ АБІТУРІЄНТІВ

З 3 по 7 квітня 2023 року в нашому університеті відбулися дні відкритих дверей.

Читати повністю

03.04.2023
Лекційне заняття англійською мовою з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів»Читати повністю

Лекційне заняття англійською мовою з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів»

В межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» доценткою кафедри харчових технологій Яною ЄВЧУК для здобувачів III курсу ОПП «Харчові технології» проведено лекційне заняття англійською мовою на тему «Types and characteristics of food concentrates».

Читати повністю

29.03.2023
НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ ЧЛЕНІВ НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ  ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ ЧЛЕНІВ НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студенти поряд із навчальною та науковою роботою проводять також і винахідницьку діяльність. Результатами цієї роботи стають патенти на корисні моделі.

Читати повністю

22.03.2023
ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ 2 КУРСУ У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИЧитати повністю

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ 2 КУРСУ У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ

22 березня 2023 року студенти 2 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологія води і водопідготовки в галузі» долучились до обговорення гострих питань про значення і важливість води для продовження життя на Землі, а також про те, як раціональне використання водних ресурсів сприяє підвищенню рівня економіки і соціального добробуту.

Читати повністю