Групове заняття проведено в умовах діючого виробництва
Тісний зв’язок із виробництвом є особливістю освітніх програм зі спеціальності Харчові технології, що забезпечено науково-педагогічними працівниками однойменної випускової кафедри. В рамках виконання компонент освітніх програм різних рівнів здобувачі мали можливість провести заняття в умовах виробництва, ознайомитись із його особливостями та мали спілкування із досвідченими технологами-практиками.
І-Й ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 – ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та стимулювання їхньої творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету, в листопаді 2023 р. відбувся І етап олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології". В олімпіаді брали участь студенти усіх рівнів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».
В рамках циклу візитів на підприємства харчової промисловості, викладачами та здобувачами кафедри харчових технологій відвідано інноваційне підприємство ТОВ «CHANTA MOUNT»
Зняття в умовах наближених до виробництва проведено на кафедрі харчових технологій
Лабораторне заняття 31-ї групи з дисципліни "Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів" у рамках змістовного модуля 2 (Технологія макаронного виробництва) було присвячене визначенню варильних властивостей макаронних виробів.
Науковці кафедри прийняли участь у ХІІ Міжнародній науково-технічній конференції
Традиційним заходом для Національного університету садівництва є проведення Міжнародних конференцій. 7 листопада проведено ХІІ Міжнародну науково-технічну конференцію ""Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції"