+38 (04744) 3-43-82
Меню

Кращі студенти

Бугера Олена, студентка 31-тз групи. Навчається на 3 курсі інженерно – технологічного факультету. У 2017 році вступила до Уманського НУС на спеціальність « Технології зберігання і переробки зерна». За роки начання в університеті проявила себе старанною та активною студенткою успішно виконуючи всі доручення та завдання.  З навчальним планом справляється на відмінно. Завдяки своїм лідерським здібностям займає посаду старости групи та замісника голови студентської ради самоврядування факультету.  Її діяльність пов’язана з життям студентів та університету, так як може легко знайти спільну мову з оточуючими та завжди налаштована  на позитив.

Волянська Ілона, студентка 41 – тз групи. Навчається на 4 курсі інженерно – технологічного факультету. За 4 роки навчання показала себе старанною та дисциплінованою студенткою, активно бере участь в усіх заходах, пов'язаних з факультетом та університетом. 

Добровольська Сніжана Віталіївна, студентка 41-тз групи, навчається на 4 курсі інженерно – технологічного факультету. У вільний час любить багато гуляти по місту, та в прекрасному Софіївському парку, а  також полюбляє декламувати вірші і навіть інколи пише власні, читає художню літературу, улюблена письменниця  Розмари Роджерс.

 У 2016 році вступила в Уманський НУС на спеціальність «Технологія зберігання і переробки зерна» і не шкодує, адже ця професія на її думку є дуже цікавою, так як викладачі доносять багато нової інформації в сфері переробки та зберігання зерна і відкривається все більше можливостей для досягнення знань у вибраній спеціальності, а також після навчання є великий вибір працевлаштування за рівнем освіти та спеціалізацією.

Останні новини

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ  ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ВІДКРИТОГО ЗАХОДУ, ОРГАНІЗОВАНОГО UGEN ТА ТОВ «ЯСЕНСВІТ»Читати повністю

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ВІДКРИТОГО ЗАХОДУ, ОРГАНІЗОВАНОГО UGEN ТА ТОВ «ЯСЕНСВІТ»

Викладачі кафедри Харчових технологій та здобувачі вищої освіти різних рівнів (молодшого бакалавра, бакалавра, магістра) долучились до відкритого заходу, організованого UGEN та ТОВ «Ясенсвіт». Тематика зустрічі стосувалась актуальним питанням технології виробництва яєць та яйце продуктів.

Читати повністю

Засідання наукового гуртка "Дослідник" Читати повністю

Засідання наукового гуртка "Дослідник"

28 липня 2022 р. на кафедрі харчових технологій було організовано та проведено за допомогою платформи Zoom чергове засідання студентського наукового гуртка «Дослідник».

Читати повністю

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ДО УМАНЬ ХЛІБ ТРЕЙДЧитати повністю

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ДО УМАНЬ ХЛІБ ТРЕЙД

З робочим візитом викладачі кафедри харчових технологій відвідали найбільший у місті Умань хлібокомбінат.

Читати повністю

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО ТА ПЕРШОГО РІВНІВ ВИЩОЇ ОСВІТИЧитати повністю

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО ТА ПЕРШОГО РІВНІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Навчальна практика – важливий і невід’ємний етап формування фахівців у різних галузях. Нажаль, умови воєнного часу вносять свої корективи до провадження освітнього процесу, проте головним завданням як перед здобувачами, так і викладацьким складом є набуття передбачених освітніми програмами результатів навчання. Враховуючи обмеження, передбачені військовим станом викладачами кафедри харчових технологій проведено навчальну практику серед здобувачів першого курсу – 11т та 11мбт групи. Практичну підготовку здійснено в онлайн режимі.

Читати повністю

Всі новини