+38 (04744) 3-43-82
Меню

Путівник першокурсника

Вітаємо на Вашій випускній кафедрі. Якщо Ви читаєте цей текст, скоріш за все, Ви є нашим студентом. На цій сторінці розміщена вся необхідна інформація для комфортного початку навчання у нашому навчальному закладі.

Територія університету

Університет має структуру кампусу. Це означає, що територія огорожена, а швидкість руху автомобільного транспорту не перевищує 20 км/год. На території розміщені: гуртожитки, їдальня, спортивний комплекс та навчальні корпуси. 

На карті показано розміщення головного корпусу:

Як мені отримати інформацію про навчальні аудиторії та розклад?

В універстеті працює автоматизована система керування навчальним процесом (АСУ або МКР). Отримати доступ до системи можливо за посиланням.

Для входу в систему потрібно авторизуватись. Для цього необхідно ввести логін та пароль. Логін має наступну структуру: і(код залікової книжки)ed.ua. Наприклад і000000ed.ua. парольем є Ваш індентифікаційний код. Таким чином доступ до Вашого кабінету маєте виключно Ви. В персональному кабінеті є можливість:

- перегляду розкладу (звертайте увагу на повідомлення від викладачів, вони містять важливу інформацію)

- перегляду плану освітньої програми (переліку дисциплін, які портібно вивчати обовʼязково та таких, які Ви можете вибрати особисто

- перегляду результатів власної успішності

- елементи документообігу

Таким чином Ваш персональний кабінет в АСУ є найдієвішем джерелом необхідної інформації.

Як отримати методичні матеріали?

Методичними матеріалами називають коспекти лекцій, матеріали для підготовки до практичних, лекційних занять, семінарів, тощо. В універсиеті працює система дистанційного навчання MOODLE.

Авторизація студентів
Логін :[літера факультету*][номер залікової книги]
Пароль: [дата народження**]

* літери факультетів (латиницею):

a
агрономії
i
інженерно-технологічний
e
економіки і підприємництва
ls
лісового і садово-паркового господарства
m
менеджменту
p
плодоовочівництва і виноградарства

** дата народження

формат
дд.мм.рррр

Приклад

Логін
e11111
Пароль
21.05.2001

На платформі Ви відшукаєте актуальні курси які передбачені навчальним планом. до цих курсів Ви матемете доступ. У курсах розміщені всі необхідні навчальні матеріали та системи контролю знань (тести, есе, тощо). Під час дистанційного навчання ця платформа є основою процесу. У змішаній або очній формі навчання Ви також маєте можливість використовувати вказану платформу для швикдкого доступу до необхідних матеріалів.

Які я маю права та обовʼязки?

Всі процеси, що відбуваються в університеті регламентовані нормативною базою. Рекомендуємо ознайомитись із ключовими положеннями університету, що регламентують навчальний процес. Це надасть Вам розуміння важливості заходів доя яких Вас будуть долучати, а у випадку порушення Ваших прав, Ви маєте можливість відстоювати Вашу громадську позицію.

Головні положення, що регламентують освітній процес:

Останні новини

ПЕРШОКУРСНИКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» НА ОЗНАЙОМЧІЙ ЕКСКУРСІЇ ТЕРИТОРІЄЮ УНІВЕРСИТЕТУ ТА УМАНСЬКОЇ МЕТЕОСТАНЦІЇЧитати повністю

ПЕРШОКУРСНИКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» НА ОЗНАЙОМЧІЙ ЕКСКУРСІЇ ТЕРИТОРІЄЮ УНІВЕРСИТЕТУ ТА УМАНСЬКОЇ МЕТЕОСТАНЦІЇ

У перші тижні навчання студенти перших курсів ознайомлюються з життям університету. Проведення ознайомчих екскурсій є невід’ємною складовою адаптації першокурсників до університетського середовища та сприяє формуванню належного уявлення про структуру і діяльність Уманського національного університету.

Читати повністю

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON APPLIED SCIENCES»Читати повністю

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON APPLIED SCIENCES»

4−5 серпня 2025 року доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у V Міжнародному конгресі прикладних наук «International Paris congress on applied sciences», який проходив у Франції. Організував конгрес IKSAD institute.

Читати повністю

ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯЧитати повністю

ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ

25 серпня на кафедрі харчових технологій відбувся захист звітів про проходження виробничої (дослідницької) практики здобувачів 11 м-тх групи освітньої програми «Технології харчування» та 11 м-тз групи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів» спеціальності G13 Харчові технології.

Читати повністю

УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ КОМІТЕТІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇЧитати повністю

УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ КОМІТЕТІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Професор кафедри харчових технологій Ірина ЗАМОРСЬКА увійшла до складу наукового комітету та взяла участь у щорічній Міжнародній конференції з харчової науки та харчування (Annual International Conference on Food Science and Nutrition), що відбулася 21–22 серпня 2025 року в Оксфорді (Велика Британія).

Читати повністю

Всі новини