+38 (04744) 3-43-82
Меню

Путівник першокурсника

Вітаємо на Вашій випускній кафедрі. Якщо Ви читаєте цей текст, скоріш за все, Ви є нашим студентом. На цій сторінці розміщена вся необхідна інформація для комфортного початку навчання у нашому навчальному закладі.

Територія університету

Університет має структуру кампусу. Це означає, що територія огорожена, а швидкість руху автомобільного транспорту не перевищує 20 км/год. На території розміщені: гуртожитки, їдальня, спортивний комплекс та навчальні корпуси. 

На карті показано розміщення головного корпусу:

Як мені отримати інформацію про навчальні аудиторії та розклад?

В універстеті працює автоматизована система керування навчальним процесом (АСУ або МКР). Отримати доступ до системи можливо за посиланням.

Для входу в систему потрібно авторизуватись. Для цього необхідно ввести логін та пароль. Логін має наступну структуру: і(код залікової книжки)ed.ua. Наприклад і000000ed.ua. парольем є Ваш індентифікаційний код. Таким чином доступ до Вашого кабінету маєте виключно Ви. В персональному кабінеті є можливість:

- перегляду розкладу (звертайте увагу на повідомлення від викладачів, вони містять важливу інформацію)

- перегляду плану освітньої програми (переліку дисциплін, які портібно вивчати обовʼязково та таких, які Ви можете вибрати особисто

- перегляду результатів власної успішності

- елементи документообігу

Таким чином Ваш персональний кабінет в АСУ є найдієвішем джерелом необхідної інформації.

Як отримати методичні матеріали?

Методичними матеріалами називають коспекти лекцій, матеріали для підготовки до практичних, лекційних занять, семінарів, тощо. В універсиеті працює система дистанційного навчання MOODLE.

Авторизація студентів
Логін :[літера факультету*][номер залікової книги]
Пароль: [дата народження**]

* літери факультетів (латиницею):

a
агрономії
i
інженерно-технологічний
e
економіки і підприємництва
ls
лісового і садово-паркового господарства
m
менеджменту
p
плодоовочівництва і виноградарства

** дата народження

формат
дд.мм.рррр

Приклад

Логін
e11111
Пароль
21.05.2001

На платформі Ви відшукаєте актуальні курси які передбачені навчальним планом. до цих курсів Ви матемете доступ. У курсах розміщені всі необхідні навчальні матеріали та системи контролю знань (тести, есе, тощо). Під час дистанційного навчання ця платформа є основою процесу. У змішаній або очній формі навчання Ви також маєте можливість використовувати вказану платформу для швикдкого доступу до необхідних матеріалів.

Які я маю права та обовʼязки?

Всі процеси, що відбуваються в університеті регламентовані нормативною базою. Рекомендуємо ознайомитись із ключовими положеннями університету, що регламентують навчальний процес. Це надасть Вам розуміння важливості заходів доя яких Вас будуть долучати, а у випадку порушення Ваших прав, Ви маєте можливість відстоювати Вашу громадську позицію.

Головні положення, що регламентують освітній процес:

Останні новини

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІ

На кафедрі Харчових технологій інженерно-технологічного факультету пройшло лабораторне заняття у 21-т групі з дисципліни Фізико-хімічні і біохімічні основи обробки сировини в галузі на тему: «Вплив сахарози на температуру агрегації білків яєць та їх колоїдний стан».

Читати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВЧитати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ

Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.

Читати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.

Читати повністю

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВЧитати повністю

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

20 жовтня 2025 року на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.

Читати повністю

Всі новини