+38 (04744) 3-43-82
Меню

Путівник першокурсника

Вітаємо на Вашій випускній кафедрі. Якщо Ви читаєте цей текст, скоріш за все, Ви є нашим студентом. На цій сторінці розміщена вся необхідна інформація для комфортного початку навчання у нашому навчальному закладі.

Територія університету

Університет має структуру кампусу. Це означає, що територія огорожена, а швидкість руху автомобільного транспорту не перевищує 20 км/год. На території розміщені: гуртожитки, їдальня, спортивний комплекс та навчальні корпуси. 

На карті показано розміщення головного корпусу:

Як мені отримати інформацію про навчальні аудиторії та розклад?

В універстеті працює автоматизована система керування навчальним процесом (АСУ або МКР). Отримати доступ до системи можливо за посиланням.

Для входу в систему потрібно авторизуватись. Для цього необхідно ввести логін та пароль. Логін має наступну структуру: і(код залікової книжки)ed.ua. Наприклад і000000ed.ua. парольем є Ваш індентифікаційний код. Таким чином доступ до Вашого кабінету маєте виключно Ви. В персональному кабінеті є можливість:

- перегляду розкладу (звертайте увагу на повідомлення від викладачів, вони містять важливу інформацію)

- перегляду плану освітньої програми (переліку дисциплін, які портібно вивчати обовʼязково та таких, які Ви можете вибрати особисто

- перегляду результатів власної успішності

- елементи документообігу

Таким чином Ваш персональний кабінет в АСУ є найдієвішем джерелом необхідної інформації.

Як отримати методичні матеріали?

Методичними матеріалами називають коспекти лекцій, матеріали для підготовки до практичних, лекційних занять, семінарів, тощо. В універсиеті працює система дистанційного навчання MOODLE.

Авторизація студентів
Логін :[літера факультету*][номер залікової книги]
Пароль: [дата народження**]

* літери факультетів (латиницею):

a
агрономії
i
інженерно-технологічний
e
економіки і підприємництва
ls
лісового і садово-паркового господарства
m
менеджменту
p
плодоовочівництва і виноградарства

** дата народження

формат
дд.мм.рррр

Приклад

Логін
e11111
Пароль
21.05.2001

На платформі Ви відшукаєте актуальні курси які передбачені навчальним планом. до цих курсів Ви матемете доступ. У курсах розміщені всі необхідні навчальні матеріали та системи контролю знань (тести, есе, тощо). Під час дистанційного навчання ця платформа є основою процесу. У змішаній або очній формі навчання Ви також маєте можливість використовувати вказану платформу для швикдкого доступу до необхідних матеріалів.

Які я маю права та обовʼязки?

Всі процеси, що відбуваються в університеті регламентовані нормативною базою. Рекомендуємо ознайомитись із ключовими положеннями університету, що регламентують навчальний процес. Це надасть Вам розуміння важливості заходів доя яких Вас будуть долучати, а у випадку порушення Ваших прав, Ви маєте можливість відстоювати Вашу громадську позицію.

Головні положення, що регламентують освітній процес:

Останні новини

НАВЧАЄМОСЬ У НАЙКРАЩИХ, ЩОБ СТАТИ НАЙКРАЩИМИЧитати повністю

НАВЧАЄМОСЬ У НАЙКРАЩИХ, ЩОБ СТАТИ НАЙКРАЩИМИ

20 листопада студенти третього курсу спеціальності «Харчові технології» в межах виїзного заняття з дисципліни “Технології зберігання плодів та овочів” разом з лектором курсу професором Іриною ЗАМОРСЬКОЮ та викладачем лабораторно-практичних занять Людмилою ХУДІК відвідали логістичний центр ПОСП «УМАНСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ», представлений овочесховищами, холодильником та цехом передреалізаційної товарної обробки продукції закритого (огірки, томати) та відкритого грунту (цибуля, картопля та коренеплоди, перець солодкий, баклажани, яблука та ін.) та ознайомились з технічними аспектами експлуатації сучасних овочесховищ.

Читати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІ

На кафедрі Харчових технологій інженерно-технологічного факультету пройшло лабораторне заняття у 21-т групі з дисципліни Фізико-хімічні і біохімічні основи обробки сировини в галузі на тему: «Вплив сахарози на температуру агрегації білків яєць та їх колоїдний стан».

Читати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВЧитати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ

Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.

Читати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.

Читати повністю

Всі новини