+38 (04744) 3-43-82
Меню

Путівник першокурсника

Вітаємо на Вашій випускній кафедрі. Якщо Ви читаєте цей текст, скоріш за все, Ви є нашим студентом. На цій сторінці розміщена вся необхідна інформація для комфортного початку навчання у нашому навчальному закладі.

Територія університету

Університет має структуру кампусу. Це означає, що територія огорожена, а швидкість руху автомобільного транспорту не перевищує 20 км/год. На території розміщені: гуртожитки, їдальня, спортивний комплекс та навчальні корпуси. 

На карті показано розміщення головного корпусу:

Як мені отримати інформацію про навчальні аудиторії та розклад?

В універстеті працює автоматизована система керування навчальним процесом (АСУ або МКР). Отримати доступ до системи можливо за посиланням.

Для входу в систему потрібно авторизуватись. Для цього необхідно ввести логін та пароль. Логін має наступну структуру: і(код залікової книжки)ed.ua. Наприклад і000000ed.ua. парольем є Ваш індентифікаційний код. Таким чином доступ до Вашого кабінету маєте виключно Ви. В персональному кабінеті є можливість:

- перегляду розкладу (звертайте увагу на повідомлення від викладачів, вони містять важливу інформацію)

- перегляду плану освітньої програми (переліку дисциплін, які портібно вивчати обовʼязково та таких, які Ви можете вибрати особисто

- перегляду результатів власної успішності

- елементи документообігу

Таким чином Ваш персональний кабінет в АСУ є найдієвішем джерелом необхідної інформації.

Як отримати методичні матеріали?

Методичними матеріалами називають коспекти лекцій, матеріали для підготовки до практичних, лекційних занять, семінарів, тощо. В універсиеті працює система дистанційного навчання MOODLE.

Авторизація студентів
Логін :[літера факультету*][номер залікової книги]
Пароль: [дата народження**]

* літери факультетів (латиницею):

a
агрономії
i
інженерно-технологічний
e
економіки і підприємництва
ls
лісового і садово-паркового господарства
m
менеджменту
p
плодоовочівництва і виноградарства

** дата народження

формат
дд.мм.рррр

Приклад

Логін
e11111
Пароль
21.05.2001

На платформі Ви відшукаєте актуальні курси які передбачені навчальним планом. до цих курсів Ви матемете доступ. У курсах розміщені всі необхідні навчальні матеріали та системи контролю знань (тести, есе, тощо). Під час дистанційного навчання ця платформа є основою процесу. У змішаній або очній формі навчання Ви також маєте можливість використовувати вказану платформу для швикдкого доступу до необхідних матеріалів.

Які я маю права та обовʼязки?

Всі процеси, що відбуваються в університеті регламентовані нормативною базою. Рекомендуємо ознайомитись із ключовими положеннями університету, що регламентують навчальний процес. Це надасть Вам розуміння важливості заходів доя яких Вас будуть долучати, а у випадку порушення Ваших прав, Ви маєте можливість відстоювати Вашу громадську позицію.

Головні положення, що регламентують освітній процес:

Останні новини

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технологіїЧитати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технології

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського)

Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»

Студенти спеціальності «Харчові технології» прийняли участь в проєкті «Ігри Заводів 7.0», який проходив з 26 березня по 3 квітня. Студенти мали можливість прослухати вебінари, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділяться внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості та поспілкуватися з спікерами з різник компаній.

Читати повністю

ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇЧитати повністю

ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇ

На запрошення "Укрвинпром" та Університету Бордо 05.04.2024 року викладачі, аспіранти та студенти Уманського НУС долучилися у якості слухачів до першої лекції на тему "Основні тенденції споживання вина у світі" із серії освітніх заходів в галузі виноградарства і виноробства! Великий пошук знань і розуміння, чому саме ми вибираємо вино, про еволюцію його споживання та сучасні тенденції – це лише кілька тем, які розглядалися під час заходу.

Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЕКСПЕРТА НАЗЯВОЧитати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЕКСПЕРТА НАЗЯВО

28–29 березня 2024 року кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва Яна ЄВЧУК взяла участь у дводенному он-лайн тренінгу для експертів Національного агента із забезпечення якості вищої освіти та отримала сертифікат про підвищення кваліфікації експерта НАЗЯВО.

Читати повністю

Всі новини