+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

27.10.2021
Участь кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС в семінарі-практикумі «Нова філософія шкільного харчування»Читати повністю

Участь кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС в семінарі-практикумі «Нова філософія шкільного харчування»

Читати повністю

26.10.2021
Знайомство студентів Уманського професійного ліцею з діяльністю кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУСЧитати повністю

Знайомство студентів Уманського професійного ліцею з діяльністю кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС

Читати повністю

19.10.2021
ЕКСКУРСІЯ НА СУЧАСНЕ ВИРОБНИЦТВОЧитати повністю

ЕКСКУРСІЯ НА СУЧАСНЕ ВИРОБНИЦТВО

Здобувачі вищої освіти ОР «Бакалавр» та ОР «Молодший бакалавр інженерно-технологічного факультету спеціальності 181 – Харчові технології в рамках вивчення дисциплін «Технологія комбікормів», «Технологічне обладнання харчових підприємств» та «Технологічне обладнання галузі» відвідали комбікормовий завод «Цехаве корм ЛТД» в м. Гайсин Вінницької області.

Читати повністю

19.10.2021
ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА, 2021/2022 н. р.Читати повністю

ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА, 2021/2022 н. р.

Задля підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету 18 жовтня 2021 р. на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 "Харчові технології".

Читати повністю

18.10.2021
На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни ЄвчукЧитати повністю

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», для здобувачів вищої освіти 11 к-тз групи спеціальності 181 – Харчові технології.

Читати повністю

18.10.2021
МОДЕЛЮВАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СОЄВОГО МОЛОКА У ЛАБОРАТОРНИХ УМОВАХЧитати повністю

МОДЕЛЮВАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СОЄВОГО МОЛОКА У ЛАБОРАТОРНИХ УМОВАХ

На лабораторному занятті з дисципліни «Технологія комбікормів» здобувачі освіти 41-тз групи виготовляли соєве молоко у лабораторних умовах.

Читати повністю