+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

27.03.2024
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИЧитати повністю

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ

Щорічно 22 березня людство відзначає Всесвітній день води, запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. У цей день у всьому світі проходять заходи присвячені важливості збереження та дбайливому ставленню до водних ресурсів. Не залишились осторонь і студенти ОП «Харчові технології», котрі запропонували провести круглий стіл в межах вивчення дисципліни «Технологія води і водопідготовки в галузі».

Читати повністю

27.03.2024
УКРВИНПРОМ СПІЛЬНО З УНІВЕРСИТЕТОМ БОРДО ЗАПРОШУЮТЬ НА ВІДКРИТУ ЛЕКЦІЮЧитати повністю

УКРВИНПРОМ СПІЛЬНО З УНІВЕРСИТЕТОМ БОРДО ЗАПРОШУЮТЬ НА ВІДКРИТУ ЛЕКЦІЮ

Укрвинпром спільно з Університетом Бордо запрошують студентів, виробників, сомельє та всіх поціновувачів вина на першу лекцію із серії освітніх заходів за підтримки агенції з міжнародного співробітництва регіону Нова Аквітанія Interco. Тема лекції "Основні тенденції споживання вина у світі"

Читати повністю

25.03.2024
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ПОТРІБНА ЩОБ НЕ РОБИТИ ВИБІР НАВМАННЯЧитати повністю

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ПОТРІБНА ЩОБ НЕ РОБИТИ ВИБІР НАВМАННЯ

Складнощі у виборі професії та спеціальності бувають різні. В одних випадках людині цікаво все або дуже багато, і вона не знає – на чому зупинитися. В інших випадках - людина нічим не цікавиться і думає, що її ні до чого не тягне. Саме тому 20-21 березсня доценти кафедри харчових технологій Уманського НУС Андірй ЧЕРНЕГА та Катерина КАЛАЙДА відвідали школи Оратівської грамади Вінничини, Ірина ГАЙДАЙ та Людмила ХУДІК – Володарської громади на Київщині.

Читати повністю

11.03.2024
ДОЛУЧАЄМОСЬ... ПЕРЕЙМАЄМО... ВИКОРИСТОВУЄМО...Читати повністю

ДОЛУЧАЄМОСЬ... ПЕРЕЙМАЄМО... ВИКОРИСТОВУЄМО...

Викладачі кафедри харчових технологій долучились до онлайн-вебінару з підвищення майстерності НПП УНУС "Технологічні тренди 2024 року" зі спікером Вікторією Маньковською - доцентом кафедри інформаційних технологій. В рамках вебінару було представлено 10 основних технологічних трендів із сфери ІТ, що базуються на використанні штучного інтелекту, і доступні для застосування у створенні навчальних продуктів та для моделювання й обробки виробничих процесів у будь-якій сфері.

Читати повністю

01.03.2024
ОРГАНІЗАЦІЯ Й УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ У САДІВНИЦТВІ (навчання зі зберігання плодів)Читати повністю

ОРГАНІЗАЦІЯ Й УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ У САДІВНИЦТВІ (навчання зі зберігання плодів)

В межах однойменного проєкту, що виконується в університеті за підтримки Японського агентства міжнародного співробітництва, на кафедрі харчових технологій відбулося навчання представниць громад Уманщини зі зберігання продукції садівництва.

Читати повністю

22.02.2024
«АГРОМАРКЕТ» – ЛОГІСТИЧНИЙ САДІВНИЧИЙ ХАБЧитати повністю

«АГРОМАРКЕТ» – ЛОГІСТИЧНИЙ САДІВНИЧИЙ ХАБ

На початку січня поточного року викладачі кафедр харчових технологій та плодівництва і виноградарства, з метою підвищення кваліфікації, ознайомилися з логістичним садівничим хабом на Буковині.

Читати повністю