+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

17.06.2025
ВІД ЕКСПЕРТА ДО ЛІДЕРА: НОВИЙ ЕТАП ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ З НАЗЯВО Читати повністю

ВІД ЕКСПЕРТА ДО ЛІДЕРА: НОВИЙ ЕТАП ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ З НАЗЯВО

Впродовж 11–12 червня 2025 р, доцент кафедри харчових технологій Яна ЄВЧУК взяла участь у тренінгу НАЗЯВО на тему «Лідерство в експертній групі».

Читати повністю

17.06.2025
КРАФТОВІ МАФІНИ: МАЛЕНЬКІ ШЕДЕВРИ ВЕЛИКОГО СМАКУЧитати повністю

КРАФТОВІ МАФІНИ: МАЛЕНЬКІ ШЕДЕВРИ ВЕЛИКОГО СМАКУ

Доцентами Людмилою ХУДІК і Іриною ГАЙДАЙ в процесі вивчення теми «Крафтові технології виробництва хлібобулочних, кондитерських та кулінарних виробів» було відпрацьовано попередні рецептури крафтових мафінів.

Читати повністю

14.06.2025
ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІЧитати повністю

ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ

Для надання студентам якісної освіти викладачі кафедри харчових технологій опановують різноманітні засоби та інструменти сучасного світу.

Читати повністю

12.06.2025
ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ

Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.

Читати повністю

12.06.2025
АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій проводили апробацію результатів наукових розробок з виготовлення кексів підвищеної біологічної цінності.

Читати повністю

09.06.2025
ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУЧитати повністю

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

В рамках вивчення дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв» для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з метою дослідження С-вітамінної цінності продуктів харчування.

Читати повністю