+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

01.08.2022
ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ  ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ВІДКРИТОГО ЗАХОДУ, ОРГАНІЗОВАНОГО UGEN ТА ТОВ «ЯСЕНСВІТ»Читати повністю

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ВІДКРИТОГО ЗАХОДУ, ОРГАНІЗОВАНОГО UGEN ТА ТОВ «ЯСЕНСВІТ»

Викладачі кафедри Харчових технологій та здобувачі вищої освіти різних рівнів (молодшого бакалавра, бакалавра, магістра) долучились до відкритого заходу, організованого UGEN та ТОВ «Ясенсвіт». Тематика зустрічі стосувалась актуальним питанням технології виробництва яєць та яйце продуктів.

Читати повністю

29.07.2022
Засідання наукового гуртка "Дослідник" Читати повністю

Засідання наукового гуртка "Дослідник"

28 липня 2022 р. на кафедрі харчових технологій було організовано та проведено за допомогою платформи Zoom чергове засідання студентського наукового гуртка «Дослідник».

Читати повністю

13.07.2022
РОБОЧИЙ ВІЗИТ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ДО УМАНЬ ХЛІБ ТРЕЙДЧитати повністю

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ДО УМАНЬ ХЛІБ ТРЕЙД

З робочим візитом викладачі кафедри харчових технологій відвідали найбільший у місті Умань хлібокомбінат.

Читати повністю

08.07.2022
НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО ТА ПЕРШОГО РІВНІВ ВИЩОЇ ОСВІТИЧитати повністю

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО ТА ПЕРШОГО РІВНІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Навчальна практика – важливий і невід’ємний етап формування фахівців у різних галузях. Нажаль, умови воєнного часу вносять свої корективи до провадження освітнього процесу, проте головним завданням як перед здобувачами, так і викладацьким складом є набуття передбачених освітніми програмами результатів навчання. Враховуючи обмеження, передбачені військовим станом викладачами кафедри харчових технологій проведено навчальну практику серед здобувачів першого курсу – 11т та 11мбт групи. Практичну підготовку здійснено в онлайн режимі.

Читати повністю

04.07.2022
Підсумкова атестація студентів освітнього рівня молодший бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчанняЧитати повністю

Підсумкова атестація студентів освітнього рівня молодший бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання

15 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня молодший бакалавр.

Читати повністю

27.06.2022
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА  ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИЧитати повністю

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Практика здобувачів є обов'язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах і проводиться на оснащених відповідним чином базах практики вищих навчальних закладів, а також на сучасних підприємствах харчової промисловості.

Читати повністю