+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

04.07.2022
Підсумкова атестація студентів освітнього рівня молодший бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчанняЧитати повністю

Підсумкова атестація студентів освітнього рівня молодший бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання

15 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня молодший бакалавр.

Читати повністю

27.06.2022
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА  ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИЧитати повністю

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Практика здобувачів є обов'язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах і проводиться на оснащених відповідним чином базах практики вищих навчальних закладів, а також на сучасних підприємствах харчової промисловості.

Читати повністю

13.06.2022
Підсумкова атестація студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня бакалаврЧитати повністю

Підсумкова атестація студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня бакалавр

8 та 9 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Читати повністю

06.06.2022
Підсумкова атестація студентів заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня бакалаврЧитати повністю

Підсумкова атестація студентів заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня бакалавр

1 та 2 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Читати повністю

25.05.2022
Зібрання Гарантів ОП спеціальності  181 «Харчові технології»Читати повністю

Зібрання Гарантів ОП спеціальності 181 «Харчові технології»

Діалог Гарантів став ще одним щаблем на шляху адаптації освітньо-професійних і освітньо-наукової програм зі спеціальності 181 Харчові технології до вимог сьогодення.

Читати повністю

10.05.2022
Всеукраїнська студентська наукова конференція  засідання секцій "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія харчування"Читати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція засідання секцій "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія харчування"

Читати повністю