Підсумкова атестація студентів освітнього рівня молодший бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання
15 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня молодший бакалавр.
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Практика здобувачів є обов'язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах і проводиться на оснащених відповідним чином базах практики вищих навчальних закладів, а також на сучасних підприємствах харчової промисловості.
Зібрання Гарантів ОП спеціальності 181 «Харчові технології»
Діалог Гарантів став ще одним щаблем на шляху адаптації освітньо-професійних і освітньо-наукової програм зі спеціальності 181 Харчові технології до вимог сьогодення.
Всеукраїнська студентська наукова конференція засідання секцій "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія харчування"