
Цикл гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництва продовжено
21 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету.
21 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету.
Здобувачі вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології відвідали семінар-тренінг «Медіаграмотність – інструмент протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу».
17 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету, серед яких і здобувачі початкового (короткого) циклу вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології.
Викладачі кафедри харчових технологій долучилися до вебінару організованого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти «Як знайти формулу студентоцентрованої освіти?»
Відбулось чергове засідання робочої групи з освітньо-професійної програми «Харчові технології» початкового (короткий цикл) рівня вищої освіти (з підготовки здобувачів вищої освіти ОР "Молодший бакалавр") у середовищі Zoom.
Курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" допомагає закріпити знання про базове розуміння основних новел харчового законодавства України, а також які переваги отримують від цього споживачі та представники бізнесу. У ході лекцій ознайомився із перевагами та основними викликами, які є у харчовій сфері; зрозумів чому саме НАССР є таким важливим; що дають зміни харчового законодавства кожному громадянинові зокрема та країні в цілому.