Успішне проходження курсу "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" на освітній платформі Prometheus
Курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" допомагає закріпити знання про базове розуміння основних новел харчового законодавства України, а також які переваги отримують від цього споживачі та представники бізнесу. У ході лекцій ознайомився із перевагами та основними викликами, які є у харчовій сфері; зрозумів чому саме НАССР є таким важливим; що дають зміни харчового законодавства кожному громадянинові зокрема та країні в цілому.
Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (ОПП «Харчові технології»)
Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 21 грудня 2021
Круглий стіл на тему: «Дуальна форма здобуття освіти – виклики та перспективи».
20 грудня 2021 р. на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбувся круглий стіл на тему: «Дуальна форма здобуття освіти – виклики та перспективи». Мета заходу – місце дуальної освіти у професійній підготовці майбутніх фахівців в умовах модернізації освіти. До роботи круглого столу долучилися викладачі та здобувачі Городищенського фахового коледжу Уманського НУС.
Профорієнтаційна програма «Разом до успіху» стрімко розвивається
У рамках реалізації спільної профорієнтаційної програми Уманського НУС та ТОВ СП «НІБУЛОН» – Разом до успіху відбулася зустріч із випускниками опорної школи НВК «Голованівська ЗШ І–ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка – гімназія», що в смт. Голованівськ Кіровоградської області.