ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»
24 червня – знаковий день для здобувачів денної форми навчання початкового
(короткий цикл) рівня вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології (групи 21
мбт), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті,
випробування – склали випускний комплексний екзамен.
ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ
Відбулася підсумкова атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт (дипломних проєктів) відбувся 11 та 17–19 червня 2024 р.
ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ НА ЕЛЕВАТОРНОМУ КОМПЛЕКСІ ТОВ «УМАНСЬКА ЗЕРНОВА КОМПАНІЯ»
22 травня відбулися практичні заняття на елеваторному комплексі ТОВ «Уманська зернова компанія». Заняття пройшли в рамках вивчення дисциплін «Технологія сушіння зерна», «Технологічне обладнання галузі». Учасниками заходу стали здобувачів вищої освіти ОР «Бакалавр» 31-т групи, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології». Практичні заняття провели доценти кафедри харчових технології Олена ЄРЕМЕЄВА та Валерія ЖЕЛЄЗНА.
ДОСВІД УЧАСТІ В ПРОГРАМІ МІЖНАРОДНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ERASMUS+
З 13 травня по 17 травня 2024 року доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій Ірина ЗАМОРСЬКА спільно з викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування професором Оленою ПРОКОПЧУК, кафедри менеджменту доцентом Юлією ХАЛАХУР, кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін доцентом Людмилою МАШКОВСЬКОЮ взяла участь у проекті Erasmus KA1 Staff Mobility for Teaching, що проходив в Академії ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Республіка Польща) в рамках співпраці між Уманським університетом садівництва та Академією ім. Якуба з Парадижу.
НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 2023-2024 н.р.
СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технології
Всеукраїнська студентська наукова конференція
(приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі
біологічних наук, професора Й.К. Пачоського)