+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

25.03.2024
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ПОТРІБНА ЩОБ НЕ РОБИТИ ВИБІР НАВМАННЯЧитати повністю

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ПОТРІБНА ЩОБ НЕ РОБИТИ ВИБІР НАВМАННЯ

Складнощі у виборі професії та спеціальності бувають різні. В одних випадках людині цікаво все або дуже багато, і вона не знає – на чому зупинитися. В інших випадках - людина нічим не цікавиться і думає, що її ні до чого не тягне. Саме тому 20-21 березсня доценти кафедри харчових технологій Уманського НУС Андірй ЧЕРНЕГА та Катерина КАЛАЙДА відвідали школи Оратівської грамади Вінничини, Ірина ГАЙДАЙ та Людмила ХУДІК – Володарської громади на Київщині.

Читати повністю

11.03.2024
ДОЛУЧАЄМОСЬ... ПЕРЕЙМАЄМО... ВИКОРИСТОВУЄМО...Читати повністю

ДОЛУЧАЄМОСЬ... ПЕРЕЙМАЄМО... ВИКОРИСТОВУЄМО...

Викладачі кафедри харчових технологій долучились до онлайн-вебінару з підвищення майстерності НПП УНУС "Технологічні тренди 2024 року" зі спікером Вікторією Маньковською - доцентом кафедри інформаційних технологій. В рамках вебінару було представлено 10 основних технологічних трендів із сфери ІТ, що базуються на використанні штучного інтелекту, і доступні для застосування у створенні навчальних продуктів та для моделювання й обробки виробничих процесів у будь-якій сфері.

Читати повністю

01.03.2024
ОРГАНІЗАЦІЯ Й УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ У САДІВНИЦТВІ (навчання зі зберігання плодів)Читати повністю

ОРГАНІЗАЦІЯ Й УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ У САДІВНИЦТВІ (навчання зі зберігання плодів)

В межах однойменного проєкту, що виконується в університеті за підтримки Японського агентства міжнародного співробітництва, на кафедрі харчових технологій відбулося навчання представниць громад Уманщини зі зберігання продукції садівництва.

Читати повністю

22.02.2024
«АГРОМАРКЕТ» – ЛОГІСТИЧНИЙ САДІВНИЧИЙ ХАБЧитати повністю

«АГРОМАРКЕТ» – ЛОГІСТИЧНИЙ САДІВНИЧИЙ ХАБ

На початку січня поточного року викладачі кафедр харчових технологій та плодівництва і виноградарства, з метою підвищення кваліфікації, ознайомилися з логістичним садівничим хабом на Буковині.

Читати повністю

12.02.2024
КРАФТОВЕ ВИРОБНИЦТВО ЯБЛУЧНОГО СОКУ ПРЯМОГО ВІДЖИМУЧитати повністю

КРАФТОВЕ ВИРОБНИЦТВО ЯБЛУЧНОГО СОКУ ПРЯМОГО ВІДЖИМУ

На початку січня поточного року викладачі кафедр харчових технологій та плодівництва і виноградарства, з метою підвищення кваліфікації, ознайомилися з виготовленням яблучного соку прямого віджиму у фермерському господарстві «Пріма», що у с. Недобоївці Чернівецької області. Продукт є крафтовим, виготовляється невеликими партіями без додавання цукру, ГМО, води та консервантів з акцентом на смаку та якості.

Читати повністю

20.12.2023
ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ МАГІСТР  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ МАГІСТР ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ

Відбулася підсумкова атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 6, 11–15 та 18 грудня 2023 року.

Читати повністю