Доцентами Людмилою ХУДІК і Іриною ГАЙДАЙ в процесі вивчення теми «Крафтові технології виробництва хлібобулочних, кондитерських та кулінарних виробів» було відпрацьовано попередні рецептури крафтових мафінів.
ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ
Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.
АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій проводили апробацію результатів наукових розробок з виготовлення кексів підвищеної біологічної цінності.
ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ
В рамках вивчення дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв» для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з метою дослідження С-вітамінної цінності продуктів харчування.
ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ ЖЕЛЮЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ ЯГІД
У рамках вивчення дисципліни «Технологія зберігання і переробки плодоовочевої продукції» на кафедрі харчових технологій студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин вчилися визначати придатність ягід для одержання желейних продуктів переробки.