УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОМУ СТАЖУВАННІ
У період з 27 січня по 9 березня 2025 року у Вищій школі менеджменту інформаційних систем (м. Рига, Латвійська Республіка) міжнародне науково-педагогічне стажування “Формування науково-дослідної культури в аграрних закладах вищої освіти” пройшла доцент кафедри харчових технологій Олена Василишина.
Великодній ярмарок не лише об’єднує людей, але й допомагає створити атмосферу добра та підтримки. Студенти та викладачі кафедри харчових технологій показали свою майстерність, любов до справи та теплоту душі та долучилися до університетської благодійної ярмарки «Великодні дива» та напередодні Великодня спекли Паски, безе, імбирне печиво та інші смачні страви. Кожна випічка, кожен смаколик – це не просто їжа, а справжній символ турботи та вдячності.
24 березні 2025 орку на кафедрі харчових технологій відповідно до розпорядження по Уманському національному університету було організовано роботу фахового семінару для попередньої експертизи дисертаційної роботи Давидена Андрія Юрійовича на тему «Формування та збереження технологічних властивостей бульб картоплі продовольчого призначення»
Для здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» проведено гостьову лекцію інженером-технологом компанії «Уманьпиво» – Дмитром ДАНИЛЕНКОМ на тему «Складники пива. Пивоварний процес, переваги «Уманьпиво».
ВІТАЄМО МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ
З 05 до 11 грудня 2024 року на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету садівництва відбувався захист кваліфікаційних (дипломних) робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної та денної форм навчання.