+38 (04744) 3-43-82
Меню

Новини

23.03.2021
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції  «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»!Читати повністю

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»!

Читати повністю

18.03.2021
Виробництво кондитерських виробів спеціального призначенняЧитати повністю

Виробництво кондитерських виробів спеціального призначення

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття зі здобувачами вищої освіти 31-тз групи ОР «Бакалавр», з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентраів» на тему: «Виробництво кондитерських виробів спеціального призначення». Викладачі – доцент Яна Євчук та ст. викладач Валерія Желєзна.

Читати повністю

12.03.2021
Гостьова лекція по виробництву крафтових продуктів!Читати повністю

Гостьова лекція по виробництву крафтових продуктів!

11 березня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна у межах вивчення дисциплін «Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Сучасні досягнення харчової науки» відбулась гостьова лекція за участю лектора-практика (випускника інженерно-технологічного факультету) Юрія Миронюка.

Читати повністю

11.03.2021
Студентський науковий гурток  кафедри технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Студентський науковий гурток кафедри технології зберігання і переробки зерна

09 березня 2021 р. фахівці Наукової бібліотеки оперативно надавали магістрантам 11 м-тз групи адресні, тематичні, уточнювальні та фактографічні бібліографічні довідки, а також бібліографічні консультації.

Читати повністю