Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
16 червня відбулась підсумкова атестація (складання екзамену) у студентів денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).
Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців
Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців, основним завданням якої є якість практичної підготовки студентів. З 26 травня по 04 червня студенти 41-тз групи мали можливість пройти виробничу практику на філіях «Вознесенська» (Миколаївська обл.) та «Зеленодольська» (Дніпропетровська обл.) ТОВ СП «Нібулон».
Робоча поїздка на ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська»
Науково-педагогічні працівники кафедри технології зберігання і переробки зерна Яна Євчук, Ольга Дрозд та Валерія Желєзна відвідали ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська» Миколаївської обл., де проходили виробничу практику здобувачі вищої освіти ОР «Бакалавр» освітньої програми 181 – Харчові технології.
Вітаємо здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технології
9 червня став визначним днем для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технології (групи 51-з-тз та 31 к-з-тз), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті, випробування - склали підсумкову атестацію.