Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича Єремєєва
В межах роботи наукового гуртка "Дослідник" засідання секції "Технологія зберігання і переробки зерна", відбудеться вже 04.05.2022 р.
«МЕДІАГРАМОТНІСТЬ – ЦЕ ПРЕВЕНТИВНА ЗБРОЯ ПРОТИ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ ТА soft skill»
Здобувачі вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології відвідали семінар-тренінг «Медіаграмотність – інструмент протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу».
Продовження циклу гостьових лекцій із залученням професіоналів із виробництва
17 лютого 2022 року продовжено цикл гостьових лекцій для студентів інженерно-технологічного факультету, серед яких і здобувачі початкового (короткого) циклу вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології.
Вебінар «Як знайти формулу студентоцентрованої освіти?»
Викладачі кафедри харчових технологій долучилися до вебінару організованого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти «Як знайти формулу студентоцентрованої освіти?»