Завдяки Уманському національному університеті садівництва та спеціальності харчові технології Анастасія Трофуша отримала можливість приймати участь в освітньому проекті «Харчові технології 2019», організованого Фондом Бориса Колєснікова.
До участі в тендері автоматизації елеватора на базі олієпресового заводу с. Громада Любарського району Житомирської області були запрошені представники ТОВ «ЮГОВ-ПРОЕКТ» та “KMZ industries”. Представником замовника виступив викладач кафедри Ткаченко Геннадій.
Вітаємо з присвоєнням кваліфікації ″Дослідник з технології зберігання і переробки зерна″
14, 18 і 19 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбували привселюдні захисти магістерських робіт здобувачів вищого ступеня освіти «магістр» денної та заочної форми навчання. ГАЛУЗЬ ЗНАНЬ 18 «ВИРОБНИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ». СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (за ознаками спеціальності «технології зберігання і переробки зерна»).
Вітаємо Анастасію Трофушу з перемогою у конкурсі та поїздкою у м. Кельн.
Одним із кращих проектів визнано роботу Трофуші Анастасії. Вона разом із іншими 30-ма учасниками була визнана переможцем конкурсу та отримала сертифікат на безкоштовну участь у виставці присвячену харчовим технологіям, що відбудеться у м. Кельн, Німеччина у 2019 році