Читати повністю
Читати повністю
Читати повністю
Читати повністю23–24 квітня у Національному університеті харчових технологій (м.Київ) відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України.
Читати повністюКолектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!
Читати повністю
Читати повністюЦьогорічна студентська наукова конференція (присвячена 215-річчю від дня народження О. Д. Нордмана) відбулася 25 квітня 2018 р. У роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь 32 студента 3–5-го курсів, що навчаються за програмою підготовки «Технології зберігання і переробки зерна» та 10 викладачів кафедри технології зберігання і переробки зерна.