Вітаємо з присвоєнням кваліфікації ″Дослідник з технології зберігання і переробки зерна″
16 та 17 лютого 2017 р. Відбувся захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти за ступенем «Магістр» зі спеціальності 8.05170101"Технології зберігання і переробки зерна".
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 09.12.2016 року №1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету та згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади до 27 лютого 2017 року відбудиться І етап олімпіади зі спеціальності "Технологія зберігання та переробки зерна".
Вирішальне значення для якості зерна сої має максимальна температура нагріву зерна. Для контролю температури було використано цифрові датчики dallas 18b20 та плату Arduino UNO. Система працювала досить стабільно в умовах підвищеної вологості повітря та сильних електромагнітних полів.
У жовтні 2017 р. доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Катерина Костецька пройшла стажування на факультеті харчування людини Вроцлавського природничого університету (Польща).