+38 (04744) 3-43-82
Меню

Запрошуємо на роботу

Останні новини

ДЕГУСТАЦІЯ НАУКОВИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА І КЕКСІВ З ПОКРАЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ Читати повністю

ДЕГУСТАЦІЯ НАУКОВИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА І КЕКСІВ З ПОКРАЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ

На кафедрі харчових технологій відбулася дегустація наукових зразків хліба та кексів, розроблених у межах досліджень з удосконалення рецептур та підвищення функціональних властивостей харчових виробів.

Читати повністю

СТУДЕНТИ-ТЕХНОЛОГИ ВІДВІДАЛИ ЛАБОРАТОРІЮ ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОЇ ЕКСПЕРТИЗИЧитати повністю

СТУДЕНТИ-ТЕХНОЛОГИ ВІДВІДАЛИ ЛАБОРАТОРІЮ ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ

З метою поглиблення практичних знань і ознайомлення з сучасними методами контролю якості харчових продуктів студенти спеціальності «Харчові технології» у рамках вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продукції галузі» здійснили пізнавальну екскурсію до лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи.

Читати повністю

СМАК, ЩО ПОЧИНАЄТЬСЯ З СИРОВИНИ: ЕКСПЕРТИЗА НАПОЇВ У ДІЇЧитати повністю

СМАК, ЩО ПОЧИНАЄТЬСЯ З СИРОВИНИ: ЕКСПЕРТИЗА НАПОЇВ У ДІЇ

Науково-практичне заняття з оцінки якості сировини та технологій виробництва безалкогольних напоїв провели здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства».

Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРАЧитати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРА

На кафедру харчових технологій Уманського національного університету завітав стейкхолдер освітньої програми «Харчові технології», директор департаменту елеваторного господарства ТОВ «ТАС АГРО» Ярослав СТРАТУЦА

Читати повністю

Всі новини