Уманський національний університет на запрошення професора Ірини ЗАМОРСЬКОЇ відвідала представниця мережі закладів харчування Бістро Борщ | Умань та Ресторан «Kavkazskiy Dvir» Юлія ВДОВИЧЕНКО
За результатами ІІ етапу студентка 31-т групи інженерно-технологічного факультету Уманського НУ – Світлана Клименко виборола дипломи ІІІ ступеня. Науковий керівник – доцент Костецька К.В.
За ініціативи старшого викладача кафедри харчових технологій Ольги ДРОЗД спільно з гарантом ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» Яною ЄВЧУК здобувачі ІІ курсу у рамках дисципліни «Харчова хімія» мали унікальну можливість відвідати діючі виробничі потужності підприємства АТ "Вітаміни"
Для здобувачів вищої освіти інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету, відбулася гостьова лекція на тему «Академічна доброчесність: проблеми реалізації та відповідальність». Основна мета проведення лекції – ознайомлення здобувачів вищої освіти з етичними принципами та визначеними на законодавчому рівні правилами, якими повинні керуватися учасники освітнього процесу під час навчання та впровадження наукової діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досягнень.