Курси підвищення кваліфікації
Викладачі кафедри проводять курси підвищення кваліфікації для лаборантів, технологів, завідувачів лабораторій провідних підприємств галузі: “Кернел”, “Миронівський хлібопродукт”, “Нібулон”,"NCH Capital", “Райз” та ін.
Викладачі кафедри проводять курси підвищення кваліфікації для лаборантів, технологів, завідувачів лабораторій провідних підприємств галузі: “Кернел”, “Миронівський хлібопродукт”, “Нібулон”,"NCH Capital", “Райз” та ін.
З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.
24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.
На базі навчально-наукової лабораторії «Оцінювання якості зерна і продуктів його перероблення» Уманського національного університету виконують експериментальну роботу здобувачі 2 курсу третього рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології».
17 вересня в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» провели заняття на тему: «Загальні вимоги до організації та проведення експертизи в умовах лабораторії. Штрихкоди. Маркування товарів».