+38 (04744) 3-43-82
Меню

Договори

Договори про науково-технічне співробітництво:

ТОВ "Нібулон"

ТОВ "Кононівський елеватор" (Кернел)

ФіліїяАТ «ДПЗКУ» «Уманський елеватор»  (Акціонерне товариство «Державна продовольчо-зернова корпорація України»  

ТОВ "АФ Відродження" (Олієпресовий завод)

ДП АФ «Байс-Агро» Колективне підприємство "Уманське міжгосподарське підприємство по виробництву комбікормів".

ТОВ «Мовер Міл»

ДП АФ «Байс-Агро» ТДВ елеватор "Уманський м’ясокомбінат"

ПП "НУТРИЦЕВТИКА"

ТОВ КХП "ТАЛНЕ" З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ"

Готельно-ресторанний комплекс "ZASTAVA" (ФОП Микитчак Ганна Дмитрівна)

Бар "Корчма" (ФОП Костюк Валерій Васильович)

Кафе "Все для тебе" ФОП Литвин Алла Миколаївна

ТОВ "Ресторан-музей "Українське село"

Ресторан "Гранд" (ФОП Литвтненко Лариса Миколаївна)

ТОВ Комплекс відпочинку "Гонтів Яр" 

Київський національний торговельно-економічний університет

Національний науковий центр  Інститут виноградарства і виноробства ім. В.С. Таїрова

ТОВ АГРАНА Фрут Україна

ТОВ АПК МАЇС

ПАТ Могилів-Подільський консервний завод

ТОВ "Мошурівський консервний завод"

ТОВ "Сіріус Агро"

ПрАТ Білоцерківський консервний завод

ПАТ Могилів-Подільський консервний завод

ТОВ "Мошурівський консервний завод"

ТОВ "Сіріус Агро"

Останні новини

НАВЧАЄМОСЬ У НАЙКРАЩИХ, ЩОБ СТАТИ НАЙКРАЩИМИЧитати повністю

НАВЧАЄМОСЬ У НАЙКРАЩИХ, ЩОБ СТАТИ НАЙКРАЩИМИ

20 листопада студенти третього курсу спеціальності «Харчові технології» в межах виїзного заняття з дисципліни “Технології зберігання плодів та овочів” разом з лектором курсу професором Іриною ЗАМОРСЬКОЮ та викладачем лабораторно-практичних занять Людмилою ХУДІК відвідали логістичний центр ПОСП «УМАНСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ», представлений овочесховищами, холодильником та цехом передреалізаційної товарної обробки продукції закритого (огірки, томати) та відкритого грунту (цибуля, картопля та коренеплоди, перець солодкий, баклажани, яблука та ін.) та ознайомились з технічними аспектами експлуатації сучасних овочесховищ.

Читати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІ

На кафедрі Харчових технологій інженерно-технологічного факультету пройшло лабораторне заняття у 21-т групі з дисципліни Фізико-хімічні і біохімічні основи обробки сировини в галузі на тему: «Вплив сахарози на температуру агрегації білків яєць та їх колоїдний стан».

Читати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВЧитати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ

Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.

Читати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.

Читати повністю

Всі новини