+38 (04744) 3-43-82
Меню

Договори

Договори про науково-технічне співробітництво:

ТОВ "Нібулон"

ТОВ "Кононівський елеватор" (Кернел)

ФіліїяАТ «ДПЗКУ» «Уманський елеватор»  (Акціонерне товариство «Державна продовольчо-зернова корпорація України»  

ТОВ "АФ Відродження" (Олієпресовий завод)

ДП АФ «Байс-Агро» Колективне підприємство "Уманське міжгосподарське підприємство по виробництву комбікормів".

ТОВ «Мовер Міл»

ДП АФ «Байс-Агро» ТДВ елеватор "Уманський м’ясокомбінат"

ПП "НУТРИЦЕВТИКА"

ТОВ КХП "ТАЛНЕ" З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ"

Готельно-ресторанний комплекс "ZASTAVA" (ФОП Микитчак Ганна Дмитрівна)

Бар "Корчма" (ФОП Костюк Валерій Васильович)

Кафе "Все для тебе" ФОП Литвин Алла Миколаївна

ТОВ "Ресторан-музей "Українське село"

Ресторан "Гранд" (ФОП Литвтненко Лариса Миколаївна)

ТОВ Комплекс відпочинку "Гонтів Яр" 

Київський національний торговельно-економічний університет

Національний науковий центр  Інститут виноградарства і виноробства ім. В.С. Таїрова

ТОВ АГРАНА Фрут Україна

ТОВ АПК МАЇС

ПАТ Могилів-Подільський консервний завод

ТОВ "Мошурівський консервний завод"

ТОВ "Сіріус Агро"

ПрАТ Білоцерківський консервний завод

ПАТ Могилів-Подільський консервний завод

ТОВ "Мошурівський консервний завод"

ТОВ "Сіріус Агро"

Останні новини

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРАЧитати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРА

На кафедру харчових технологій Уманського національного університету завітав стейкхолдер освітньої програми «Харчові технології», директор департаменту елеваторного господарства ТОВ «ТАС АГРО» Ярослав СТРАТУЦА

Читати повністю

ENOGASTRONOMY LECTUREЧитати повністю

ENOGASTRONOMY LECTURE

Нещодавно на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулась лекція для студентів 21 м-тх групи спеціальності G13 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» з дисципліни «Основи роботи сомельє» на тему: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту».

Читати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІРЧитати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР

З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.

Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»

24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.

Читати повністю

Всі новини