+38 (04744) 3-43-82
Меню

Програми практики

Практична підготовка студентів є обов'язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня і має на меті набуття ними професійних навичок та вмінь. Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами, засобами майбутньої професійної діяльності, її організації, формування професійних умінь і навичок, виховання потреби систематичного поновлення.

Практика студентів є складовою частиною процесу підготовки спеціалістів в вищих навчальних закладах. Вона передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні потрібного достатнього обсягу практичних знань і умінь відповідно до різних освітніх та кваліфікаційних рівнів: молодший бакалавр, бакалавр, магістр;

Програма практичної підготовки фахівців початкового (короткий цикл) РО "молодший бакалавр" Спеціальність 181 "Харчові технології"

Наскрізна програма  навчальної та виробничої практики для підготовки фахівців  ОР "бакалавр" та "магістр". Спеціальність 181 "Харчові технології"

Програма переддипломної практики. ОР "магістр" Спеціальність 181 "Харчові технології" Освітня програма "Технології харчування"

Матеріали

Останні новини

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

6 листопада доцентом кафедри харчових технологій Оленою ЄРЕМЕЄВОЮ проведено лабораторне заняття з дисципліни «Фізико-хімічні основи харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Читати повністю

ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів вищої освіти ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» проведено лабораторне заняття на тему: «Контроль якості хлібобулочних виробів».

Читати повністю

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВЧитати повністю

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

21 жовтня 2024 року на базі Уманського національного університету садівництва кафедри харчових технологій відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».

Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»

Доцент кафедри харчових технологій Яна ЄВЧУК взяла участь у семінарі «Дуальна аграрна освіта: досягнення та виклики в процесі євроінтеграції», організатором якого став Науково-методичний центр ВФПО в партнерстві з Сумським національним аграрним університетом.

Читати повністю

Всі новини