+38 (04744) 3-43-82
Меню

Програми практики

Практична підготовка студентів є обов'язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня і має на меті набуття ними професійних навичок та вмінь. Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами, засобами майбутньої професійної діяльності, її організації, формування професійних умінь і навичок, виховання потреби систематичного поновлення.

Практика студентів є складовою частиною процесу підготовки спеціалістів в вищих навчальних закладах. Вона передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні потрібного достатнього обсягу практичних знань і умінь відповідно до різних освітніх та кваліфікаційних рівнів: молодший бакалавр, бакалавр, магістр;

Програма практичної підготовки фахівців початкового (короткий цикл) РО "молодший бакалавр" Спеціальність 181 "Харчові технології"

Наскрізна програма  навчальної та виробничої практики для підготовки фахівців  ОР "бакалавр" та "магістр". Спеціальність 181 "Харчові технології"

Програма переддипломної практики. ОР "магістр" Спеціальність 181 "Харчові технології" Освітня програма "Технології харчування"

Матеріали

Останні новини

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технологіїЧитати повністю

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технології

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського)

Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»

Студенти спеціальності «Харчові технології» прийняли участь в проєкті «Ігри Заводів 7.0», який проходив з 26 березня по 3 квітня. Студенти мали можливість прослухати вебінари, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділяться внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості та поспілкуватися з спікерами з різник компаній.

Читати повністю

ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇЧитати повністю

ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇ

На запрошення "Укрвинпром" та Університету Бордо 05.04.2024 року викладачі, аспіранти та студенти Уманського НУС долучилися у якості слухачів до першої лекції на тему "Основні тенденції споживання вина у світі" із серії освітніх заходів в галузі виноградарства і виноробства! Великий пошук знань і розуміння, чому саме ми вибираємо вино, про еволюцію його споживання та сучасні тенденції – це лише кілька тем, які розглядалися під час заходу.

Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЕКСПЕРТА НАЗЯВОЧитати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЕКСПЕРТА НАЗЯВО

28–29 березня 2024 року кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва Яна ЄВЧУК взяла участь у дводенному он-лайн тренінгу для експертів Національного агента із забезпечення якості вищої освіти та отримала сертифікат про підвищення кваліфікації експерта НАЗЯВО.

Читати повністю

Всі новини