+38 (04744) 3-43-82
Меню

Програми практики

Практична підготовка студентів є обов'язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня і має на меті набуття ними професійних навичок та вмінь. Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами, засобами майбутньої професійної діяльності, її організації, формування професійних умінь і навичок, виховання потреби систематичного поновлення.

Практика студентів є складовою частиною процесу підготовки спеціалістів в вищих навчальних закладах. Вона передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні потрібного достатнього обсягу практичних знань і умінь відповідно до різних освітніх та кваліфікаційних рівнів: молодший бакалавр, бакалавр, магістр;

Програма практичної підготовки фахівців початкового (короткий цикл) РО "молодший бакалавр" Спеціальність 181 "Харчові технології"

Наскрізна програма  навчальної та виробничої практики для підготовки фахівців  ОР "бакалавр" та "магістр". Спеціальність 181 "Харчові технології"

Програма переддипломної практики. ОР "магістр" Спеціальність 181 "Харчові технології" Освітня програма "Технології харчування"

Матеріали

Останні новини

ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА НА ЕЛЕВАТОРІ М. УМАНЬ ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ АГРОТЕКС»Читати повністю

ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА НА ЕЛЕВАТОРІ М. УМАНЬ ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ АГРОТЕКС»

14 травня відбулося практичне заняття в умовах виробництва на елеваторі м. Умань ТОВ «Дистрибуційна компанія Агротекс».

Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Уманський національний університет на запрошення професора Ірини ЗАМОРСЬКОЇ відвідала представниця мережі закладів харчування Бістро Борщ | Умань та Ресторан «Kavkazskiy Dvir» Юлія ВДОВИЧЕНКО

Читати повністю

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»Читати повністю

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

За результатами ІІ етапу студентка 31-т групи інженерно-технологічного факультету Уманського НУ – Світлана Клименко виборола дипломи ІІІ ступеня. Науковий керівник – доцент Костецька К.В.

Читати повністю

ПРОФЕСІЙНИЙ ДІАЛОГ: ЕКСКУРСІЯ НА ПІДПРИЄМСТВО  АТ «ВІТАМІНИ»Читати повністю

ПРОФЕСІЙНИЙ ДІАЛОГ: ЕКСКУРСІЯ НА ПІДПРИЄМСТВО АТ «ВІТАМІНИ»

За ініціативи старшого викладача кафедри харчових технологій Ольги ДРОЗД спільно з гарантом ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» Яною ЄВЧУК здобувачі ІІ курсу у рамках дисципліни «Харчова хімія» мали унікальну можливість відвідати діючі виробничі потужності підприємства АТ "Вітаміни"

Читати повністю

Всі новини