+38 (04744) 3-43-82
Меню

Основне обладнання

Infratec 1241 Grain analyzer, FOSS Analytical, Sweden. Призначений для визначення показників якості зерна пшениці, ячменю, кукурудзи, гороху, сої, ріпаку без порушення його цілісності

Infratec 1241 Grain analyzer, FOSS Analytical, Sweden. Призначений для визначення показників якості зерна пшениці, ячменю, кукурудзи, гороху, сої, ріпаку без порушення його цілісності

Лабораторний борошномельний млин з оббивною машиною

Тістомісильна машина

Лабораторний лущильник УШЗ-1 абразивного типу. Призначений для дослідження процесів лущення, шліфування, оцінки круп’яних властивостей та твердозерності зерна. За допомогою приладу реалізується процес лущення зерна за принципом інтенсивного стирання його поверхні об абразивну поверхню шліфувального круга, з утворенням продуктів лущення у вигляді мучки, а також процес шліфування (полірування) лущеного ядра.

Термостат

 Гранулятор

 Машина для лущення зерна гречки

 Піч хлібопекарська та розстоювальна

 Прилад для відмивання клейковини МОК-1

Тісторозкатувальна машина

 Прилад для визначення числа падання ПЧП-5

 Піч хлібопекарська

 Сушильна шафа

 Гарячоповітряна шафа

 Прес олійний холодного та гарячого віджиму

Лабораторний млинок для розмелювання зразків зерна

 Подрібнювач кормів

 Екструдер

 Плющильна машина

 Повітряно-ситовий сепаратор

 Трієр лабораторний

 Повітряний сепаратор

 Сушарний комплекс

 Прес олійний холодного віджиму

 

 

Останні новини

НАВЧАЄМОСЬ У НАЙКРАЩИХ, ЩОБ СТАТИ НАЙКРАЩИМИЧитати повністю

НАВЧАЄМОСЬ У НАЙКРАЩИХ, ЩОБ СТАТИ НАЙКРАЩИМИ

20 листопада студенти третього курсу спеціальності «Харчові технології» в межах виїзного заняття з дисципліни “Технології зберігання плодів та овочів” разом з лектором курсу професором Іриною ЗАМОРСЬКОЮ та викладачем лабораторно-практичних занять Людмилою ХУДІК відвідали логістичний центр ПОСП «УМАНСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ», представлений овочесховищами, холодильником та цехом передреалізаційної товарної обробки продукції закритого (огірки, томати) та відкритого грунту (цибуля, картопля та коренеплоди, перець солодкий, баклажани, яблука та ін.) та ознайомились з технічними аспектами експлуатації сучасних овочесховищ.

Читати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІ

На кафедрі Харчових технологій інженерно-технологічного факультету пройшло лабораторне заняття у 21-т групі з дисципліни Фізико-хімічні і біохімічні основи обробки сировини в галузі на тему: «Вплив сахарози на температуру агрегації білків яєць та їх колоїдний стан».

Читати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВЧитати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ

Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.

Читати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.

Читати повністю

Всі новини