+38 (04744) 3-43-82
Меню

Основне обладнання

Infratec 1241 Grain analyzer, FOSS Analytical, Sweden. Призначений для визначення показників якості зерна пшениці, ячменю, кукурудзи, гороху, сої, ріпаку без порушення його цілісності

Infratec 1241 Grain analyzer, FOSS Analytical, Sweden. Призначений для визначення показників якості зерна пшениці, ячменю, кукурудзи, гороху, сої, ріпаку без порушення його цілісності

Лабораторний борошномельний млин з оббивною машиною

Тістомісильна машина

Лабораторний лущильник УШЗ-1 абразивного типу. Призначений для дослідження процесів лущення, шліфування, оцінки круп’яних властивостей та твердозерності зерна. За допомогою приладу реалізується процес лущення зерна за принципом інтенсивного стирання його поверхні об абразивну поверхню шліфувального круга, з утворенням продуктів лущення у вигляді мучки, а також процес шліфування (полірування) лущеного ядра.

Термостат

 Гранулятор

 Машина для лущення зерна гречки

 Піч хлібопекарська та розстоювальна

 Прилад для відмивання клейковини МОК-1

Тісторозкатувальна машина

 Прилад для визначення числа падання ПЧП-5

 Піч хлібопекарська

 Сушильна шафа

 Гарячоповітряна шафа

 Прес олійний холодного та гарячого віджиму

Лабораторний млинок для розмелювання зразків зерна

 Подрібнювач кормів

 Екструдер

 Плющильна машина

 Повітряно-ситовий сепаратор

 Трієр лабораторний

 Повітряний сепаратор

 Сушарний комплекс

 Прес олійний холодного віджиму

 

 

Останні новини

СМАК, ЩО ПОЧИНАЄТЬСЯ З СИРОВИНИ: ЕКСПЕРТИЗА НАПОЇВ У ДІЇЧитати повністю

СМАК, ЩО ПОЧИНАЄТЬСЯ З СИРОВИНИ: ЕКСПЕРТИЗА НАПОЇВ У ДІЇ

Науково-практичне заняття з оцінки якості сировини та технологій виробництва безалкогольних напоїв провели здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства».

Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРАЧитати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ СТЕЙКХОЛДЕРА

На кафедру харчових технологій Уманського національного університету завітав стейкхолдер освітньої програми «Харчові технології», директор департаменту елеваторного господарства ТОВ «ТАС АГРО» Ярослав СТРАТУЦА

Читати повністю

ENOGASTRONOMY LECTUREЧитати повністю

ENOGASTRONOMY LECTURE

Нещодавно на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулась лекція для студентів 21 м-тх групи спеціальності G13 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» з дисципліни «Основи роботи сомельє» на тему: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту».

Читати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІРЧитати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР

З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.

Читати повністю

Всі новини