+38 (04744) 3-43-82
Меню

Основне обладнання

Infratec 1241 Grain analyzer, FOSS Analytical, Sweden. Призначений для визначення показників якості зерна пшениці, ячменю, кукурудзи, гороху, сої, ріпаку без порушення його цілісності

Infratec 1241 Grain analyzer, FOSS Analytical, Sweden. Призначений для визначення показників якості зерна пшениці, ячменю, кукурудзи, гороху, сої, ріпаку без порушення його цілісності

Лабораторний борошномельний млин з оббивною машиною

Тістомісильна машина

Лабораторний лущильник УШЗ-1 абразивного типу. Призначений для дослідження процесів лущення, шліфування, оцінки круп’яних властивостей та твердозерності зерна. За допомогою приладу реалізується процес лущення зерна за принципом інтенсивного стирання його поверхні об абразивну поверхню шліфувального круга, з утворенням продуктів лущення у вигляді мучки, а також процес шліфування (полірування) лущеного ядра.

Термостат

 Гранулятор

 Машина для лущення зерна гречки

 Піч хлібопекарська та розстоювальна

 Прилад для відмивання клейковини МОК-1

Тісторозкатувальна машина

 Прилад для визначення числа падання ПЧП-5

 Піч хлібопекарська

 Сушильна шафа

 Гарячоповітряна шафа

 Прес олійний холодного та гарячого віджиму

Лабораторний млинок для розмелювання зразків зерна

 Подрібнювач кормів

 Екструдер

 Плющильна машина

 Повітряно-ситовий сепаратор

 Трієр лабораторний

 Повітряний сепаратор

 Сушарний комплекс

 Прес олійний холодного віджиму

 

 

Останні новини

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA»Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA»

У рамках професійно-практичної підготовки здобувачі І курсу спеціальності «Харчові технології» здійснили навчальну екскурсію до сучасного закладу харчування «Zastava», що зарекомендував себе як приклад якісного сервісу, інноваційних підходів до приготування страв та дотримання високих стандартів харчової безпеки.

Читати повністю

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ»Читати повністю

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ»

27 червня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій взяли участь у онлайн-семінарі від Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти та Полтавського ДАУ: «Якість та безпечність харчових продуктів, основні вимоги до операторів ринку». Захід зібрав понад 160 осіб, серед яких представники провідних харчових підприємств, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти, студенти.

Читати повністю

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: КРОК ДО ПАРТНЕРСТВАЧитати повністю

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: КРОК ДО ПАРТНЕРСТВА

Делегація Уманського національного університету здійснила офіційний візит до Одеського національного технологічного університету. Метою візиту стало встановлення партнерських зв’язків, обмін досвідом у галузях харчових технологій, аграрних наук і продовольства та започаткування нових форм академічної взаємодії.

Читати повністю

НАУКА І ВИРОБНИЦТВО: СИНЕРГІЯ УСПІХУ ТОВ "МОШУРІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД"Читати повністю

НАУКА І ВИРОБНИЦТВО: СИНЕРГІЯ УСПІХУ ТОВ "МОШУРІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД"

У сучасних умовах промислового розвитку України науково-виробниче співробітництво набуває особливого значення. Вдалим прикладом такої співпраці є діяльність ТОВ "Мошурівський консервний завод" з Уманським національним університетом.

Читати повністю

Всі новини