+38 (04744) 3-43-82
Меню

Основне обладнання

Infratec 1241 Grain analyzer, FOSS Analytical, Sweden. Призначений для визначення показників якості зерна пшениці, ячменю, кукурудзи, гороху, сої, ріпаку без порушення його цілісності

Infratec 1241 Grain analyzer, FOSS Analytical, Sweden. Призначений для визначення показників якості зерна пшениці, ячменю, кукурудзи, гороху, сої, ріпаку без порушення його цілісності

Лабораторний борошномельний млин з оббивною машиною

Тістомісильна машина

Лабораторний лущильник УШЗ-1 абразивного типу. Призначений для дослідження процесів лущення, шліфування, оцінки круп’яних властивостей та твердозерності зерна. За допомогою приладу реалізується процес лущення зерна за принципом інтенсивного стирання його поверхні об абразивну поверхню шліфувального круга, з утворенням продуктів лущення у вигляді мучки, а також процес шліфування (полірування) лущеного ядра.

Термостат

 Гранулятор

 Машина для лущення зерна гречки

 Піч хлібопекарська та розстоювальна

 Прилад для відмивання клейковини МОК-1

Тісторозкатувальна машина

 Прилад для визначення числа падання ПЧП-5

 Піч хлібопекарська

 Сушильна шафа

 Гарячоповітряна шафа

 Прес олійний холодного та гарячого віджиму

Лабораторний млинок для розмелювання зразків зерна

 Подрібнювач кормів

 Екструдер

 Плющильна машина

 Повітряно-ситовий сепаратор

 Трієр лабораторний

 Повітряний сепаратор

 Сушарний комплекс

 Прес олійний холодного віджиму

 

 

Останні новини

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON APPLIED SCIENCES»Читати повністю

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON APPLIED SCIENCES»

4−5 серпня 2025 року доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у V Міжнародному конгресі прикладних наук «International Paris congress on applied sciences», який проходив у Франції. Організував конгрес IKSAD institute.

Читати повністю

ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯЧитати повністю

ДОСЛІДНИЦЬКА ПРАКТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ

25 серпня на кафедрі харчових технологій відбувся захист звітів про проходження виробничої (дослідницької) практики здобувачів 11 м-тх групи освітньої програми «Технології харчування» та 11 м-тз групи освітньої програми «Технології зерна та зернопродуктів» спеціальності G13 Харчові технології.

Читати повністю

УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ КОМІТЕТІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇЧитати повністю

УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ КОМІТЕТІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Професор кафедри харчових технологій Ірина ЗАМОРСЬКА увійшла до складу наукового комітету та взяла участь у щорічній Міжнародній конференції з харчової науки та харчування (Annual International Conference on Food Science and Nutrition), що відбулася 21–22 серпня 2025 року в Оксфорді (Велика Британія).

Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ ЗВІТИ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИЧитати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ ЗВІТИ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

На кафедрі харчових технологій відбувся підсумковий етап виробничої практики студентів спеціальності «Харчові технології». Після проходження практики на провідних підприємствах харчової промисловості студенти подали звіти, у яких описали отримані знання та практичний досвід.

Читати повністю

Всі новини