+38 (04744) 3-43-82
Меню

Публікації

Наукові публікації, виступи на конференціях 2014-2023 рр

Патенти

 

1. Пат. 118833 Україна, МПК (2017.01) А 21D 8/00; А 218/02. Спосіб лабораторного випікання хліба пшеничного запашного / Костецька К. В., Андрущенко О. Л., Проворотний М. О. – № U 2017 02808; заявл. 27.03.17; опубл. 28.08.17, Бюл. № 16. – 4 с.

2. Пат. 121878 Україна, МПК А 21D 2/38 та А 21D 8/06 (2006.01). Спосіб лабораторного випікання хліба пшеничного з фізалісом / Рахметов Д. Б., Костецька К. В., Бондарчук О. П., Стародуб В. О. – № U 2017 02885; заявл. 27.03.17; опубл. 26.12.17, Бюл. № 24. – 4 с.

3. Пат. 152191 Україна, МПК (2022.01) та А21D 8/00. Спосіб лабораторного випікання хліба пшеничного з рутою / Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Андрущенко О. Л., Мельник Д. В., Супрун А. О. – № u 2021 05442; заявл. 27.09.21; опубл. 04.01.2023, Бюл. №1. 4 с.

 

 

Акти впровадження

 

1. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерно гібриду кукурудзи ДКС 4685×1390 із метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи кукурудзяної, 2012–2013 рр. (Костецька К.В., Олійник С.М.).

2. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерно гібриду кукурудзи ПР39Б58 із метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи кукурудзяної, 2014 р. (Костецька К.В., Фастовець К.В.).

3. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерно ярих пшениці м’якої сорту Мідае та ячменю сорту Свагор із метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи «Полтавська» та перлова, 2014 р. (Костецька К.В., Штепу О.В.).

4. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерна гібридів кукурудзи НК Люціус, Р9578, PR38A79, Солонянська 298 СВ, з метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи кукурудзяної шліфованої п’ятиномерної, 2016 р. (Костецька К.В., Мартинюк А.Ю.).

5. У ТОВ «Уманьнасінтрав+» у м. Умань Черкаської області. Технологія виробництва крупів подрібнених із зерна пшениці полби, об]єм впровадження 850 кг, 2019 р. (Новіков В.В., Улянич І. Ф., Трофуша А. О.).

Останні новини

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»Читати повністю

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»

Студенти спеціальності «Харчові технології» прийняли участь в проєкті «Ігри Заводів 7.0», який проходив з 26 березня по 3 квітня. Студенти мали можливість прослухати вебінари, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділяться внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості та поспілкуватися з спікерами з різник компаній.

Читати повністю

ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇЧитати повністю

ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇ

На запрошення "Укрвинпром" та Університету Бордо 05.04.2024 року викладачі, аспіранти та студенти Уманського НУС долучилися у якості слухачів до першої лекції на тему "Основні тенденції споживання вина у світі" із серії освітніх заходів в галузі виноградарства і виноробства! Великий пошук знань і розуміння, чому саме ми вибираємо вино, про еволюцію його споживання та сучасні тенденції – це лише кілька тем, які розглядалися під час заходу.

Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЕКСПЕРТА НАЗЯВОЧитати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЕКСПЕРТА НАЗЯВО

28–29 березня 2024 року кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва Яна ЄВЧУК взяла участь у дводенному он-лайн тренінгу для експертів Національного агента із забезпечення якості вищої освіти та отримала сертифікат про підвищення кваліфікації експерта НАЗЯВО.

Читати повністю

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯЧитати повністю

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ

Викладач кафедри харчових технологій Ольга ДРОЗД долучилася до проєкту «Організація та управління бізнесом в садівництві» як інструктор з «Ефективних технологій зберігання плодів, ягід і винограду» та отримала відповідний сертифікат.

Читати повністю

Всі новини