+38 (04744) 3-43-82
Меню

Публікації

Наукові публікації, виступи на конференціях 2014-2023 рр

Патенти

 

1. Пат. 118833 Україна, МПК (2017.01) А 21D 8/00; А 218/02. Спосіб лабораторного випікання хліба пшеничного запашного / Костецька К. В., Андрущенко О. Л., Проворотний М. О. – № U 2017 02808; заявл. 27.03.17; опубл. 28.08.17, Бюл. № 16. – 4 с.

2. Пат. 121878 Україна, МПК А 21D 2/38 та А 21D 8/06 (2006.01). Спосіб лабораторного випікання хліба пшеничного з фізалісом / Рахметов Д. Б., Костецька К. В., Бондарчук О. П., Стародуб В. О. – № U 2017 02885; заявл. 27.03.17; опубл. 26.12.17, Бюл. № 24. – 4 с.

3. Пат. 152191 Україна, МПК (2022.01) та А21D 8/00. Спосіб лабораторного випікання хліба пшеничного з рутою / Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Андрущенко О. Л., Мельник Д. В., Супрун А. О. – № u 2021 05442; заявл. 27.09.21; опубл. 04.01.2023, Бюл. №1. 4 с.

 

 

Акти впровадження

 

1. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерно гібриду кукурудзи ДКС 4685×1390 із метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи кукурудзяної, 2012–2013 рр. (Костецька К.В., Олійник С.М.).

2. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерно гібриду кукурудзи ПР39Б58 із метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи кукурудзяної, 2014 р. (Костецька К.В., Фастовець К.В.).

3. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерно ярих пшениці м’якої сорту Мідае та ячменю сорту Свагор із метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи «Полтавська» та перлова, 2014 р. (Костецька К.В., Штепу О.В.).

4. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерна гібридів кукурудзи НК Люціус, Р9578, PR38A79, Солонянська 298 СВ, з метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи кукурудзяної шліфованої п’ятиномерної, 2016 р. (Костецька К.В., Мартинюк А.Ю.).

5. У ТОВ «Уманьнасінтрав+» у м. Умань Черкаської області. Технологія виробництва крупів подрібнених із зерна пшениці полби, об]єм впровадження 850 кг, 2019 р. (Новіков В.В., Улянич І. Ф., Трофуша А. О.).

Останні новини

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВЧитати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

6 листопада доцентом кафедри харчових технологій Оленою ЄРЕМЕЄВОЮ проведено лабораторне заняття з дисципліни «Фізико-хімічні основи харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Читати повністю

ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙЧитати повністю

ДОСЛІДЖЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРОВЕЛИ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів вищої освіти ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» проведено лабораторне заняття на тему: «Контроль якості хлібобулочних виробів».

Читати повністю

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВЧитати повністю

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

21 жовтня 2024 року на базі Уманського національного університету садівництва кафедри харчових технологій відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів».

Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»Читати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КООРДИНАТОРА ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ УМАНСЬКОГО НУС ЗАВДЯКИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «ДУАЛЬНА АГРАРНА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ В ПРОЦЕСІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»

Доцент кафедри харчових технологій Яна ЄВЧУК взяла участь у семінарі «Дуальна аграрна освіта: досягнення та виклики в процесі євроінтеграції», організатором якого став Науково-методичний центр ВФПО в партнерстві з Сумським національним аграрним університетом.

Читати повністю

Всі новини