Публікації
Наукові публікації, виступи на конференціях 2014-2023 рр
Патенти
1. Пат. 118833 Україна, МПК (2017.01) А 21D 8/00; А 21D 8/02. Спосіб лабораторного випікання хліба пшеничного запашного / Костецька К. В., Андрущенко О. Л., Проворотний М. О. – № U 2017 02808; заявл. 27.03.17; опубл. 28.08.17, Бюл. № 16. – 4 с.
2. Пат. 121878 Україна, МПК А 21D 2/38 та А 21D 8/06 (2006.01). Спосіб лабораторного випікання хліба пшеничного з фізалісом / Рахметов Д. Б., Костецька К. В., Бондарчук О. П., Стародуб В. О. – № U 2017 02885; заявл. 27.03.17; опубл. 26.12.17, Бюл. № 24. – 4 с.
3. Пат. 152191 Україна, МПК (2022.01) та А21D 8/00. Спосіб лабораторного випікання хліба пшеничного з рутою / Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Андрущенко О. Л., Мельник Д. В., Супрун А. О. – № u 2021 05442; заявл. 27.09.21; опубл. 04.01.2023, Бюл. №1. 4 с.
Акти впровадження
1. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерно гібриду кукурудзи ДКС 4685×1390 із метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи кукурудзяної, 2012–2013 рр. (Костецька К.В., Олійник С.М.).
2. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерно гібриду кукурудзи ПР39Б58 із метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи кукурудзяної, 2014 р. (Костецька К.В., Фастовець К.В.).
3. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерно ярих пшениці м’якої сорту Мідае та ячменю сорту Свагор із метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи «Полтавська» та перлова, 2014 р. (Костецька К.В., Штепу О.В.).
4. В ФГ «Пролісок +» у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області прийнято до вирощування зерна гібридів кукурудзи НК Люціус, Р9578, PR38A79, Солонянська 298 СВ, з метою поширення на території Лісостепу Правобережного та виробництва крупи кукурудзяної шліфованої п’ятиномерної, 2016 р. (Костецька К.В., Мартинюк А.Ю.).
5. У ТОВ «Уманьнасінтрав+» у м. Умань Черкаської області. Технологія виробництва крупів подрібнених із зерна пшениці полби, об]єм впровадження 850 кг, 2019 р. (Новіков В.В., Улянич І. Ф., Трофуша А. О.).